Суперліга (чоловіки). «Хімпром» переміг «Вінницю» в «п’ятихатці»

02:47 | 21 декабря 2014

Поєдинком ВК «Вінниця» - «Хімпром-СумДУ» розпочався сьомий тур чоловічої Суперліги. Сумчани здобули вольову перемог наблизилися до конкурента на мінімальну відстань. Недільний матчі визначить команду, яка посяде другу позицію після першого кола.

Гра була дуже важлива для обох команд, так як суперники розташовуються поруч у турнірній таблиці. Перші дві партії пройшли за переваги господарів майданчика і завершилися з рахунком 25:18 і 25:23 на їх користь. А ось далі гра пішла зовсім за іншим сценарієм. Сумчани перехопили ініціативу і змогли вирівняти становище, взявши два наступних сету - 21:25 і 16:25.

Таким чином, питання про переможця щогла вирішувалося на тай-брейку. Боротьба тут була дуже наполегливою. Спочатку попереду були гості - 3:5 і 8:10, потім вінницька команди зрівняла рахунок і навіть вийшла вперед 12:11. Але все ж у підсумку виграв «Хімпром-СумДУ» - 17:15.

Найрезультативнішими у командах стали: «Хімпром-СумДУ» - Олександр Гребенюк - 25 очок, Дмитро Шоркин - 21, Юрій Цепков – 12, ВК «Вінниця»: Іван Слинчук - 23 очки, Олег Ставнійчук та Олег Олійніченко - по 14.

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами сайту СК «Сумихіпром».

Источник