Суперліга (чоловіки). «Локомотив»: остання репетиція перед «Лєнніком»

16:17 | 15 декабря 2014

Для харківського «Локомотиву» домашні матчів зі львівською командою «Барком-Кажани» стали останньою репетицією перед двобоєм з бельгійським «Лєнніком» в 1/8 фіналу Кубку ЄКВ, який, нажаль, у повному обсязі відбудеться на майданчику суперника.

 

«Локомотив» - «Барком-Кажани» - 3:1 (25:15, 22:25, 25:16, 25:12),

Локомотив: Жилінський, Стаценко, Татарінцев (к), Ковальчук, Рудницький, Єрещенко; Фомін (л), Гармаш (л), Капаєв, Сухинін. Тренер – Юрій Філіппов

Барком: Коваліков, Мірошниченко, Пилипів, Кадюк, Флюнт, Тевкун (к); Бокшан (л), Оліщук. Тренер – Владислав Лазарчук.

Судді: А.Осадчий (Чернігів), С.Овчарук (Миколаїв).

12 грудня. Харків. Зал ДФСК «Локомотив». 315 глядачів.

Харківський «Локомотив» вже з перших розіграшів взяв гру під контроль і після потужного пострілу Олександра Стаценка повів 3:0. Потім Володимир Татаринцев вибив львів’ян з прийому – два рази вони взагалі не змогли прийняти м’яча. 7:2, 12:5. Тут вже «кажани» відповіли тією ж монетою. 12:8. Відрив тримався на рівні 4-5 очок, поки на подачу не вийшов все той же Татаринцев. І тоді перевага стала двократною – 20:10. У підсумку таж різниця – 25:15.

Другий сет також розпочався під диктовку «залізничників» - 3:1, 7:3, 13:8. І це, можливо, заспокоїло господарів, які то ї діло виникали помилки, особливо на подачі. Також в атаці (не без допомоги львівського блоку), також страждав прийом. Це все призвело до того, що гра урівнялася. Cпочатку на подачі Мар’яна Кадюка «Барком» скоротив відставання – 13:11. А після того як Татаринцев потрапив під височений блок, рахунок вперше в матчі зрівнявся – 15:15. «Локомотив» відірвався знов – 21:19. Але «кажани» двічі заблокували Олександра Стаценка і Юрію Філіппову прийшлося брати тайм-аут при рахунку 21:22. Рахунок зрівняли, але кінцівка за гостями – двічі вправно на сітці зіграв Володимир Пилипів, який атакував майже без поміх – 25:22 на користь «Баркому». 1:1 в матчі.

В третій партії львів’яне знов спробували нав’язати боротьбу, навіть вийшли вперед – 4:3. Але на більше їх не вистачило. 25:15 в цій партії. За схожим сценарієм пройшов і наступний сет: боротьба на початку – 0:2, 3:3, 6:4 та безперечна перевага у другій частині сету – 12:8, 21:11, 25:12. Перемога «Локомотиву» – 3:1.

 

«Локомотив» - «Барком-Кажани» - 3:0 (25:15, 25:19, 25:18)

Локомотив: Дрозд, Жилінський, Стаценко, Гуменюк, Рудницький, Сухинін; Фомін (л), Гармаш (л), Томін. Тренер – Юрій Філіппов

Барком: Коваліков, Мірошниченко, Пилипів, Кадюк, Флюнт, Тевкун (к); Бокшан (л), Семенюк. Тренер – Владислав Лазарчук.

Судді: С.Овчарук (Миколаїв), А.Осадчий (Чернігів).

13 грудня. Харків. Зал ДФСК «Локомотив». 190 глядачів.

У другом матчу Юрій Філіппов на 2/3 змінив стартовий склад – зі вчорашнього дня залишилися лише Костянтин Жилінський та Олександр Стаценко. У другій партії замість останнього вийшов Юрій Томін, але загальної картини це не змінило. Львів’яне грали майже без замін, і тому їм було складно грати на рівних з фаворитом чемпіонату, навіть на коротких відрізках – свіжості явно не вистачало: «Локомотив» є «Локомотив». Тож без зайвих зусиль харків’яне довели матч до п’ятнадцятої перемоги в чемпіонаті та наступного дня відправилися до Бельгії, де їх чекають баталії зовсім іншого рівня. Побажаємо їм удачі!

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник