Гарій ЄГІАЗАРОВ: «Подальші перспективи залежатимуть від того, де проведемо друге коло»

12:25 | 11 декабря 2014

Головний тренер ВК «Сєвєродончанка» Гарій ЄГІАЗАРОВ підбив підсумки виступу команди в першому колі регулярного чемпіонату:

 

- У порівнянні з минулим сезоном ми набрали на чотири очки більше, незважаючи на те, що у нас серйозні кадрові втрати, і тому вважаю наш виступ в першому колі достатньо успішним. Покращити результат при тому, що всі команди, грубо говорячи, залишилися на тих же позиціях, це, гадаю, добрий показник.

- Гадаю, що подальші турнірні перспективи залежатимуть, де «Сєвєродончанка» гратиме у другому колі. За календарем – вдома, але остаточно, наскільки мені відомо, це ще не вирішено…

- Звичайно, це важливо питання, адже переїзди дуже вимотують, крім того, ми не маємо переваги свого майданчика, підтримки своїх вболівальників. Тривалі переміщення не можуть не позначатися на грі команди. Найближча поїздка у нас це Запоріжжя, до якого 400 кілометрів, потім – Южне, до якого вдвічі більше, а далі вже за тисячу, а це сімнадцять-вісімнадцять годин у дорозі. Відновити після такої поїздки людей дуже важко. Не говорячи вже про те, що це дуже серйозні фінансові витрати.

ВК «Сєвєродончанка» дав лист на адресу ФВУ за підписом мера міста, де гарантується безпека учасникам змагань. Цей лист розіслано команд-учасницям. Сподіваюсь, що до Нового року щось вирішиться, адже вже на 9-10 січня запланований перший тур другого кола. Розумію, що до нас не хочуть їхати, бояться. Але й ми теж можемо боятися їхати в інші міста. Ми їдемо – і нічого. Обстановка в Сєвєродонецьку достатньо спокійна.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник