Вища ліга (чоловіки): в лідерах "Дніпро" та "Барком-Кажани 2".

14:55 | 09 декабря 2014

У Львові та Харкові відбулися ігри другого туру чемпіонату України у Вищій лізі серед чоловіків. Нагадаємо, що в нинішньому чемпіонаті всі команди розбиті на дві групи і кожен тур проходить на майданчику однієї з команд.

Так, у групі А господарем другого туру була львівська команда «Барком-Кажани 2», яка здобула перемоги у всіх трьох поєдинках. Правда, в поєдинку з клубом «Родничок-Колос» з Новоселиці в першій партії їм довелося неабияк потрудитися, щоб добитися позитивного результату (партія завершилася з рахунком 38:36), а в третьому сеті львів"яни навіть поступилися гостям 20:25, але потім все стало на свої місця і «Барком-Кажан-2» виграв матч 3: 1. Саме львів"яни зараз впевнено очолюють цю групу, випереджаючи найближчого переслідувача на шість очок.

Турнірна таблиця группы "А" після 2 туру:
1. «Барком-Кажани 2»  16 очок;
2. «Родничок-Колос»    10
3. «Новатор»                 9
4. «ОСДЮСШ-45 ЕМЗ»     1

У групі Б відмінно виступив у Харкові дніпропетровський «Дніпро», який переміг у всіх п"яти матчах з однаковим рахунком 3:0. Завдяки такому успіху він вийшов на перше місце, обійшовши на одне очко харківський «Локо-Експрес». Цікаво, що і в цій групі була досить тривала за рахунком партія, в якій волейболісти чернігівського «Педуніверситету-ШВСМ» поступилися харківській команді «ХОВУФКС-Юракадемія 2» 32:34.

Турнірна таблиця группы "Б" після 2 туру:
1. «Дніпро»                             24
2. «Локо-Экспресс»                 23
3. «Педуніверситет-ШВСМ»      10
4. «ХОВУФКС-Юракадемія 2»     9
5. «Альтера-ШВСМ»                  6
6. «Бахмут»                             3

Третій тур в чоловічій вищій лізі пройде вже в січні майбутнього року в Хмельницькому (група А) та Дніпропетровську (група Б).

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами sport.ua

Источник