Кубок ЄКВ (жінки). «Орбіта» знову двічі зіграє на виїзді

22:55 | 04 декабря 2014

На початку тижня сайт ЄКВ оприлюднив інформацію про те, що «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» один з матчів 1/16 фіналу Кубку виклику ЄКВ з боснійським «ЗОК» (Брчко) зіграє на домашньому майданчику, на відміну від двобою 1/16 фіналу Кубку ЄКВ з бельгійським «Дафінс». Була названа дата - 11 грудня. Але за останні дні картина змінилася.

 

- Нажаль, це так, - засмутив першими ж словами наставник «Орбіти» Ігор ФІЛІШТИНСЬКИЙ. – Ми дійсно домовилися із суперником, що зіграємо перший матч в Запоріжжі, але Міністерство закордонних справ Боснії заборонило своїй команді грати в нашому місті, мотивуючи це тим, що воно знаходиться недалеко від зони АТО. Було прийняте рішення, що обидва матчі відбудуться на виїзді – 16-17 грудня.

- Таким чином, за дев’ять днів «Орбіті» прийдеться зіграти шість матчів на трьох фронтах з переїздами: після єврокубку виїзні матчі з луцькою «Волинню», 19-20 грудня, а потім 23-24 грудня «Фінал чотирьох» Кубку України в Южному. Чи є пріоритети у команди?

- Ні, пріоритетів немає. Ми намагатимемось добитися максимального результату в кожному з матчів, хоча розумію, що це буде дуже складно зробити, тим більше на виїзді. Так, ми хотіли провести в Запоріжжі фінальну частину Кубку України, але заявка Южного була вагомішою.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник