Євген ЩЕРБИНА: «Прикро, що нам не довіряють»

16:59 | 03 декабря 2014

Президент ВК «Локомотив» (Харків) Євген ЩЕРБИНА прокоментував ситуацію з проведенням матчів 1/8 фіналу Кубку ЄКВ з бельгійським «Лєнніком» на виїзді.

 

- Євгене Васильовичу, який настрій в команді у зв"язку з цим, що обидва матчі 1/8 фіналу Кубку ЄКВ з бельгійським клубом «Лєннік» пройдуть на майданчику суперника?

- Звичайно ж, боротимемось! Прикро в тому плані, що нам чомусь не довіряють, адже ми давали гарантії і якісного проведення, і якісного проживання в п"ятизірковому готелі, і повні гарантії безпеки. Охорона і від аеропорту до готелю, і від готелю до залу. І вони не пішли нам назустріч!

А настрій, звичайно ж, боротися!

Загалом, інформація про команду-суперницю вже є, і в достатній кількості - маємо відеозапис чотирьох ігор «Лєнніка» - двох ігор єврокубку і двох ігор національного чемпіонату. Суперник має у своєму складі легіонерів досить пристойного рівня. Тренерський штаб розбиратиметься, як годиться - перегляд, аналіз ігор. Нас очікують непрості гри.

- Варто підкреслити приємну тенденцію, що і наші клуби знаходять взаєморозуміння. Так львівський клуб «Барком-Кажан» пішов на те, щоб зіграти два матчі майбутнього туру національного чемпіонату не у Львові, а в Харкові. Тобто «Локомотив» зможе отримати без виїзних клопоту додаткову ігрову практику перед бельгійськими матчами?

- На жаль, ці ігри носять такий малозмагальний характер. Саме в плані змагального суперництва, оскільки рівень команд дійсно різний. Хіба що це дає можливість тренерському штабу спробувати нові тактичні схеми. А от, ті моменти, які пов"язані з напруженою змагальної боротьбою, в нашому чемпіонаті, на жаль, поки відсутні. Це, звичайно, для нас негативний момент в чемпіонаті.

Але, слава Богу, у нас всі гравці, що мають вже достатньо великий міжнародний досвід. Професіонали. Тому, я думаю, що всі хлопці повинні налаштовуватися на найсерйозніші і позитивні показники. Ми повинні довести, що ми справжня європейська команда, і показати своє особисту майстерність. От і все!

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Локомотив»

Источник