Кубок ЄКВ (жінки). «Хімік» влаштує тільки дві перемоги

13:10 | 26 ноября 2014

Сьогодні о 21.30 «Хімік» зіграє матч-відповідь 1/16 фіналу Кубка ЄКВ з італійським «Имоко Воллей». Матч, в якому южненський команду влаштує тільки перемога 3:0 або 3:1, а потім і вікторія в «золотому сеті», нагадаємо, пройде в місті Віллорба, де зазвичай і грає наш суперник. Нагадаємо, що в Южному верх взяла італійки.

 

НАПЕРЕДОДНІ

«Хімік» добрався до місця подій у понеділок ввечері, зробивши передислокацію по маршруту Южне – Одеса – Відень – Венеція – Віллорба, вилетівши з Одеси в 15.00.

У вівторок українська команда прогулялася Венецією, що знаходиться в 40 км від місця проведення матчу. Ввечері у вівторок «Хімік» провів півторагодинне заняття в залі «Палаверде», сьогодні вранці - годинне тренування.

За інформацією з Італії, відеотрансляція не планується. Тому будемо задовольнятися онлайном рахунку на сайті ЄКВ.

 

КОМЕНТАРІ

 

Крістіна БАРСЕЛЛІНІ, гравець «Імоко Воллей»:

- Це буде ще одна важка гра, але тепер ми звикли, що граємо кожні три дні. Українська команда показала свою силу в першому матчі, у «Хіміка» є міжнародний досвід і хороші гравці, які приїдуть в «Palaverde» з серйозними намірами. Тому перемогти буде дійсно важким завданням для нас. Але впевнена при підтримці наших уболівальників ми зможемо вийти в наступний раунд.

 

ШВЕЙЦАРІЯ АБО СЛОВЕНІЯ?

Система визначення в єврокубках не змінилася: при рахунку 3: 0 і 3: 1 виграла команді нараховується 3 очки, що програла - 0, при рахунку 3: 2 - 2 і 1 відповідно. Очки підсумовуються, і тільки в разі їх рівності у суперників, призначається «золотий сет». Тому «Хіміку» для того, щоб пройти в 1/8 фіналу Кубка ЄКВ необхідно перемогти 3:0 або 3:1, а потім виграти і «золотий сет».

Команда, що виграла в парі «Имоко Воллей» - «Хімік», в 1/8 фіналу зіграє з переможцем пари «Нова Бранік» (Марібор, Словенія) - «Сагрес» (Невшатель, Швейцарія).

Команда, що програла в цій дуелі, також продовжить виступ у Європі, але у Кубку виклику ЄКВ, де її суперником в 1/16 фіналу стане переможець ще однієї словенсько-швейцарської пари - «ЗОК» (Брасловіце, Словенія) - «Дюдінген» (Швейцарія) .

 

АФІША МАТЧУ

«Имоко Воллей» - «ХИМИК»

26.11. 21:30. Виллорба. Зал «Палаверде».

Судьи: Бйорн ВИЛЛЕМС (Бельгия), Христос МАЙФОШИС (Кипр).

Трансляция: онлайн-текст

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімік»

Источник