Суперліга (чоловіки). 3-й тур. Анатолій ОФАТ: «В обох матчах ми краще виглядали у других партіях»

09:25 | 18 ноября 2014

Головний тренер СК «Фаворит» Анатолій ОФАТ, молода команда якого поки що не знає перемог в чемпіонаті, підбив підсумки виступу в 3-му турі чемпіонату. Нагадаємо, що лубенці в Харкові зазнали двох поразок від «Юракадемії» з однаковим рахунком 0:3:

 

- Нам протистояв доволі сильний суперник, кістяк якого складають гравці юніорської збірної України, плюс гравці, які вже мають серйозний досвід за свою ігрову кар’єру. Саме тоді, коли ми починали показувати більш-менш пристойну гру і наближалися до противника у рахунку, вони виходили на майданчик і «ставили» все на місце. В обох матчах ми краще виглядали у других партіях. Хлопці відчайдушно боролися, але на більше не спромоглися.

Знову значно відчувалася відсутність на майданчику нашого капітана і головної атакувальної «зброї» - Максима Дінця. Він продовжує відновлюватися від травми і, можливо, вже зможе зіграти у наступному турі у Полтаві з харківським «Локомотивом». Через ці ж причини немає поки що у складі Євгена Політька. Прикро, але після першого протистояння з «Юракадемією» пошкодився і Дмитро Прудіус. У другому матчі він також не грав. На його позиції діяв молодий 15-ти річний Богдан Оніпко.

Ми вже почали готуватися до наступних поєдинків. Зараз у нас настає дуже напружений графік. Наші вихованці також беруть у змаганнях Дитячої ліги України. Це – Віталій Помпе, Богдан Оніпко, Данило Крайник та інші. Вже наступної суботи (після другого матчу з «Локомотивом») їм треба буде грати у Києві зі своїми черговими суперниками-однолітками. Там відбудеться чотири матчі протягом кількох днів, або й два поєдинки за день (у Дитячій лізі заради економії коштів таке буває). До наших волейболістів там приєднаються кілька юних виконавців, які зараз навчаються у спортивному училищі при харківському «Локомотиві». Всі ці хлопці будуть захищати честь Полтавщини на черговому етапі розіграшу Дитячої української волейбольної ліги. По закінченню цих ігор наші гравці одразу відправляться до Сум на черговий матч вже Суперліги. Так що календар у нас буде насичений.

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту СК «Фаворит»

Источник