«Хімік» - «Імоко Воллєй». Вся боротьба попереду

05:40 | 16 ноября 2014

Учасники першого матчу 1/16 фіналу «Хімік» - «Имоко Воллей» поділилися своїми враженнями про поєдинок. Всі вони зійшлися в одній думці: вся боротьба ще попереду.

 

Неріман ОЗСОЙ (Туреччина), гравець «Имоко Воллєй» (Італія):

- Ми щасливі виграти цей матч. Для нас було важливо взяти три очки, тут, в матчі проти такої хорошої команди, як «Хімік», яка самовіддано боролася на майданчику. Але ми зіграли краще і виграли цей матч. Другий матч буде ще складніше, адже для суперника це буде останній шанс.

 

Нікола НЕГРО, головний тренер «Імоко Воллєй» (Італія):

- В першу чергу, хочу подякувати «Хіміку» та Южному за теплий прийом. Упродовж останнього місяця ми стежили за ситуацією в Україні, і бачили, що вона непроста. Ми трохи боялися їхати сюди, але я щасливий, що тут все добре.

Про гру. Великий респект «Хіміку». Ми знали, що це хороша команда, яка добре грає в Європі кілька сезонів. Ми готувалися до важкого матчу, і він таким і вийшов. Я радий, що моя команда з кожним сетом підвищувала рівень гри, і ми фінішували набагато краще, ніж стартували. У критичний момент третій партії, коли ми програвали п"ять очок, я просив своїх підопічних грати з більшою пристрастю, грати довгі розіграші до кінця, боротися за кожен м"яч. У них це вийшло.

Ми повинні забути першій матч і думати про другий – в Італії.

 

Надія КОДОЛА, капітан ВК «Хімік»:

- В цілому позитивні емоції залишилися від цієї гри, трохи досади лише від третьої партії. Якби ми її виграли, результат гри міг би бути іншим. Ну що ж, будемо працювати над своїми помилками, і підготуємося ще краще до повторної гри.

Ведучи п"ять м"ячів у третій партії, ми не зуміли добити свої м"ячі, хоча з прийомом начебто впоралися. В цілому ж шанси вийти в наступний раунд у нас є, все ще попереду.

 

Сергій ГОЛОТОВ, головний тренер ВК «Хімік»:

- Хочу подякувати своїй команді, яка боролася до кінця. Хочу подякувати вболівальникам - в такій атмосфері грати одне задоволення, хочу подякувати і керівництву за те, що це все організувало. Атмосфера шикарна, зал шикарний. Залишилося тільки виграти. На жаль, програли.

Ретельно готувалися, вивчали, але не виконали ті, схеми, які награвали. Причини об"єктивні. На тій стороні люди не просто кращі в Європі, кращі в світі: краща ліберо чемпіонату світу, краща єднальна чемпіонату світу, болгарська діагональна - кращий гравець минулого чемпіонату Італії, плюс туркеня лідер своєї збірної, яка далеко не на останніх місцях. Проте, в такій обстановці ми не повинні були програвати третю партію. На жаль, у нас і «лава» виявилася коротшою, ніж у суперника.

Але резерви у нас є. Не можу сказати, що поїдемо до Італії і виграємо. Це архіважка задача, але ми будемо битися і там. Ми не поїдемо програвати.

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімік»

Источник