«Локомотив» гратиме домашні єврокубкові матчі в Харкові

18:56 | 10 ноября 2014

«Локомотив» гратиме єврокубкові матчі вдома. Про це головний тренер ВК «Локомотив» Юрій ФІЛІППОВ повідомив офіційному сайту клубу.

 

- Ніякої офіційної інформації про перенос матчів з ЄКВ не надходило. Так що поки збираємося грати вдома, в рідному палаці «Локомотив», - зазначив Юрій Іванович. На скільки я знаю, і южненській «Хімік» гратиме єврокубковий домашній матч на своєму майданчику.

- На тому тижні був зіграний перший матч двох потенційних суперників харківського «Локомотива» в рамках 1/8 Кубку ЄКВ. Як відомо, бельгійський «Леннік» переміг фінський «Лойму» (3:1).

- Бельгійці і до цього матчу вважалися фаворитами пари. І гра в Фінляндії це тільки підтвердила. І, я так думаю, що в 1/8 фіналу нам доведеться зустрітися саме з цією командою.

- У зв"язку з цим питання наступного характеру: як ви розцінюєте старт "Локомотива» в нинішньому сезоні і чи можна розцінювати ігри чемпіонату України, хоча б деякі, як підготовку до єврокубків?

- Команда провела сім стартових матчів в чемпіонаті України і в усіх здобула перемоги. Це хороший старт. Що стосується підготовки до єврокубкових ігор, то у нас зараз немає можливості зіграти ігри з сильнішими іноземними суперниками. Справа в тому, що у всіх інших країнах також йдуть національні чемпіонати, і знайти партнера для спарингу практично неможливо. Залишаються тільки ігри чемпіонату України. І всі ігри, які ми проведемо до старту в Кубку ЄКВ - вони будуть розцінюватися як підготовка до матчів нинішнього єврокубкового турніру.

Матчі 1/8 фіналу Кубку ЄКВ «Локомотив» проведе в період 2-4 грудня (вдома) та 9-11 грудня (на виїзді).

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Локомотив»

Источник