Анатолій ОФАТ: «Нам треба підсилюватися»

00:10 | 15 октября 2014

Головний тренер СК «Фаворит» Анатолій ОФАТ на питання анкети, запропонованої прес-службою ФВУ наставникам команд-учасниць за підсумками 1-го етапу чемпіонату України.

 

1. Як оцінюєте виступ команди на 1-м етапі?

2. Яка гра команди вас порадувала?

3. Яка гра команди т залишила негативні враження?

4. Трійка кращих гравців за підсумками 1-го етапу?

5. Які висновки зробили після проведених матчів?

 

Анатолій ОФАТ, головний тренер СК «Фаворит»:

1. Затрудняюся відповісти. Адже різниця в класі між «Фаворитом» і нашими суперниками дуже велика. Виступили в свою силу, команда достойна боролася, що змогла, то й показала. Необхідної підготовки не було, та й за фізичними даними велика різниця. З такими міцними командами як «Вінниця» та «Локомотив» нам взагалі боротися не під силу. Іншим колективам певний супротив оказали, навіть партію у «Хімпрому» взяли.

2. З «Хімпромом» та «Буревісником». Порадувало, що ми на рівних з цими командами тримали прийом, хоча, звісно, програвали гру на сітці. Не вистачає хлопцям ростових даних. Проте вони не боялися суперника, грали сміливо, та змогли більш-менш адаптуватися до такого великого залу – в такому вони ніколи не грали.

3. Остання, з «Вінницею». Це була остання гра – п’ята за п’ять днів. Хлопці дуже втомилися фізично, та й і емоційно були вбиті, адже від поразок ніяких позитивних емоцій, самі розумієте. А у суперника два гравця по 2,10 – нам нічого було їм протиставити.

4. Дуже сподобався вінницький діагональний Володимир Сидоренко – великий хлопець, дуже темпераментний, азартний, хоча зазвичай великі хлопці повільні. Запам’ятався своєю грою зв’язуючий Сергій Гуменюк. Як і раніше, тримає високий рівень Володимир Татаринцев, який майже не помиляється.

5. Головний висновок – треба підсилюватися, адже одна лінія у нас взагалі безблочна – нас просто розстрілюють. Крім того, у нас дуже молоді зв’язуючі – хлопцям всього лише по п"ятнадцять років. Залучатимемо на найближчі матчі більш досвідчених гравців.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник