Cуперліга (чоловіки). 1-й етап. «Вінниця» зупинила «кажанів»

10:10 | 12 октября 2014

Найцікавішім бачився матч «Вінниці» та «Баркому», які сперечалися за звання кращою після «Локомотиву». Але підопічні Олександра Бондаренка доволі впевнено довели свою перевагу. Відзначимо першу перемогу «Хімпрому» та першу виграну в чемпіонаті партію юним «Фаворитом».

 

«Вінниця» - «Барком-Кажани» - 3:0. ВІДЕО

На принциповий матч «Вінниця» вийшла своїм бойовим складом: Шломін, Слінчук, Ніколайчук, Ставнійчук, Сидоренко, Міщенко та ліберо Патратій. У складі «Баркому» не з’явилися основний зв’язуючий Коваліков та один з основних напалныв Мирошниченко. Склад «Баркому» виглядав в цей день: Хомін, Шиманський, Семенюк, Кадюк, Флюнт, Тевкун та ліберо Бокшан. Перша партія довгий час йшла в рівній боротьбі. На позначці «20» вінничани добилися перевагу «+3». Ще один ривок відбувся при рахунку 22:19. Сидоренко, Ніколайчук та результативний подвійний блок схилили шальки терезів на їх користь. 25:19. За таким же сценарієм пройшов і другий сет. Рівна боротьба і кінцівка знов за львів’янами. «Барком» зрівняв рахунок - 21:21. Олександр Бондаренко взяв тайм-аут, після чого його підопічні здійснили відрив 4:0 та перемогли в партії. Наприкінці двічі поспіль помилився діагональний Тевкун. В третьому сеті вінничани вже до другої перерви майже забезпечили собі перемогу, ефективно граючи на блоці – 16:8. Потім 21:11. Львів’яне лише підсолодили гірку пігулку, але на більше не спромоглися. 3:0 – перемога «Вінниці»

 

«Локомотив» - «Буревісник-ШВСМ» -  3:0. ВІДЕО

В цьому матчі боротьби не вийшло, чернігівці не змогли скласти конкуренцію супернику.

 

«Хімпром-СумДУ» - «Фаворит» - 3:1

Як ми вже відзначали вище, «Хімпром», який зазнав трьох поразок на старті, взяв нарешті першу перемогу, але трохи не втратив очки, вигравши четверту партію лише на балансі – 25:23. Але третя партія все ж таки за юними представниками Полтавщини, з чим їх і вітаємо.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник