Європейський фестиваль пляжного волейболу серед дітей

06:40 | 20 сентября 2014

До переліку європейських фестивалів з пляжного волейболу цьогоріч зараховано відкритий Кубок Києва ім. Затворницького.

 

З 19-го по 21 вересня у Києві на о. Долобецький, що на Дніпрі, проходить Відкритий Кубок Києва з пляжного волейболу серед дівчат та юнаків у вікових категоріях до 14, до 16 та 18 років. Змагання є підсумковими і фактично завершують сезон пляжного волейболу в Україні.

Турнір проводиться третій рік поспіль, і цьогоріч окрім Київської федерації волейболу до числа організаторів долучилась Федерація волейболу України. Крім того, турнір включений до програми Європейських дитячих фестивалів - подібні заходи в цьому році проводилися у 14-ти країнах нашого континенту. Партнерами Відкритого кубку Києва є Європейська конфедерація волейболу та відомий спортивний бренд Mikasa.

Участь у турнірі розпочали 110 дитячих команд з 15 регіонів України. Турнірна сітка побудована за системою double illumination (тобто команди змагатимуться до двох поразок). Суддівство на турнірі забезпечується Київською колегією суддів.

Урочисте відкриття і парад учасників Відкритого кубку Києва відбудеться у суботу, 20 вересня, о 12.00. У неділю, 21 вересня, -- визначення переможців і офіційна церемонія закриття, яка відбудеться о 15.00.

Місце проведення -- м. Київ, Гідропарк, острів Долобецький, пляжний комплекс «Olmeca Plage» та пляж «Молодіжний».

Більше новин:

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник