В чоловічій вищій лізі зіграють вісім команд

20:10 | 17 сентября 2014

Директорат ФВУ визначився зі складом учасників та формулою проведення змагань вищої ліги серед чоловічих команд. На першому етапі команди будуть розділені на дві підгрупи по чотири команди в кожній, які розподілені за територіальним принципом.

 

Серед вісьмох команд один новачок – команда «Колос-Роднічок», яка представляє місто Новоселиця Чернівецької області. Також відзначимо повернення до чемпіонату України хмельницького «Новатора», який два останні сезони пропустив. Ці дві команди разом з «Баркомом-Кажани-2» та вінницьким «СДЮСШ» в підгрупі А. В підгрупі Б посперечаються харківські «Юракадемія» та «Локо-Експрес», а також «Дніпро» (Дніпропетровськ) та донецька «Альтера».

На першому етапи команди зіграють чотири з’їзних тури на полі кожної з команд: 1-й тур (7-9.11) – «Колос-Роднічок», «Юракадемія», 2-й (18-21.12) – «Барком-Кажани-2», «Дніпро», 3-й (23-25.01) – «Новатор», «Локо-Експрес», 4-й (20-22.02) – «СДЮСШ», «Альтера».

На другому етапі по дві кращі команди з кожної підгрупи у фінальному квартеті визначать переможця та призерів – тури відбудуться на майданчиках переможців підгруп.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник