Олимпийские игры

На Харківщині студенти педагогічного вузу приєдналися до «Олімпійського літа»

16:26 | 12 июля 2018

У навчально-спортивному таборі Харківського НПУ імені Г.С. Сковороди «Гайдари» відбулися змагання з легкоатлетичного багатоборства, естафети, кросу, волейболу, гандболу, футболу серед хлопців та дівчат, гімнастики на місцевості, гімнастичного багатоборства, рухливих ігор, плавання на відкритій водоймі.

На Донеччині відбувся майстер-клас з тхеквондо у рамках оздоровчих заходів «Олімпійське літо»

12:11 | 12 июля 2018

11 липня в рамках проведення фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей «Олімпійське літо» відомі спортсмени школи вищої спортивної майстерності Донецької області, відділення тхеквондо (ВТФ) провели відкрите тренування та майстер-клас у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Яструбок», що в Святогірську.

У Чорноморську відбувся модуль #Olympiclab

11:11 | 12 июля 2018

У Чорноморську на стадіоні загальноосвітньої школи № 6 відбувся захід Національного олімпійського комітету #Olympiclab, що в цьому році проходять за підтримки The Coca-Cola Foundation.

Анастасія Сапсай – найкраща спортсменка червня на Черкащині

10:41 | 12 июля 2018

У відділенні Національного олімпійського комітету України у Черкаській області відбулося засідання експертної комісії із визначення найкращого спортсмена місяця за підсумками спортивного червня.

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

23:56 | 11 июля 2018

Сьогодні свій День народження святкують Олімпійські чемпіонки: Тетяна Глущенко (гандбол) та Стелла Захарова (спортивна гімнастика).

У МДЦ «Артек» відкрилась вільна олімпійська бібліотека

16:41 | 11 июля 2018

Бібліотека функціонує за принципом «Візьми книгу, прочитай, поверни». Проект започатковано Київським міським відділення НОК України та спрямовано на зростання знань майбутніх спортсменів у таких темах, як історія спорту, його розвиток в Україні і світі, а також з біографії відомих героїв українського спорту.

На Донеччині провели #OlympicLab з Юрієм Сухоруковим

15:41 | 11 июля 2018

6 липня у рамках всеукраїнського проекту Національного олімпійського комітету України, за підтримки The Coca-Cola Foundation, #OlympicLab в обласному дитячо-молодіжному санаторно-курортному комплексі «Перлина Донеччини» відбулось урочисте закриття спартакіади «Спортивне дитинство» серед дітей-переселенців та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

У Миколаєві спортивно відзначили День працівника природно-заповідної справи

11:41 | 11 июля 2018

7 липня в Україні відзначався День працівника природно-заповідної справи — це професійне свято людей, які самовіддано працюють для збереження цінних природних комплексів, ландшафтного та біотичного різноманіття.

В Одесі відбувся фестиваль «Козацькі розваги»

09:56 | 11 июля 2018

Минулими вихідними в Одесі, у парку імені Т. Г. Шевченка на майданчику «Ракушка», відбувся традиційний щорічний фестиваль «Козацькі розваги».

До Олімпійського літа на Харківщині приєднуються нові райони

15:41 | 10 июля 2018

На Харківщині триває олімпійське літо. Нині до ініціативи НОК України приєднався Балаклійський район. Там відбулося яскраве відкриття ІІ зміни 45-го, ювілейного, сезону у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Олімпія».

Страницы:
1 3 4 5 6 7 8 9 778