Олимпийские игры

«Олімпійські історії» з Лесею Цуренко

14:12 | 20 июля 2018

Завтра, 21 липня, за підтримки Національного олімпійського комітету України на спортивних вболівальників чекає новий випуск програми «Олімпійські історії».

На Чернігівщині визначили найспортивніших держслужбовців

11:57 | 20 июля 2018

За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, обласного центру «Спорт для всіх», Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА в Чернігові відбулися традиційні змагання XVIII Спартакіади серед державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Чернігівщини.

«Олімпійське літо» в оздоровчому таборі «Калинівка» на Хмельниччині

10:42 | 20 июля 2018

В рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» обласний центр фізичного здоров"я населення «Спорт для всіх» спільно з обласним відділенням НОК України в позаміському дитячому оздоровчому таборі «Калинівка» Старокостянтинівського району провели спортивно-масовий захід «Веселі старти», до програми якого увійшли різноманітні командні естафети та індивідуальні змагання з дартсу за участю близько ста юнаків та дівчат.

У Пісочині відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям для міні-футболу

10:26 | 20 июля 2018

На Харківщині у селищі Пісочин побудували міні-футбольне поле, на якому будуть тренуватися та змагатися не тільки учні місцевої школи, а й спортсмени зі всього району.

Фінал Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги» пройшов у Чернігові

10:02 | 20 июля 2018

Вже традиційно за підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, обласного центру «Спорт для всіх» в Чернігові вдесяте відбувся Всеукраїнський фестиваль стронгменів «Козацькі розваги».

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

10:02 | 20 июля 2018

Сьогодні свій День народження святкують олімпійська чемпіонка з гандболу Ніна Лобова, член Національного олімпійського комітету України, голова ФСТ «Спартак» Євген Баженков.

Українці – бронзові призери командного чемпіонату Європи з дзюдо

16:56 | 19 июля 2018

На першому в історії командному чемпіонаті Європи з дзюдо збірна команда України посіла 3 місце.

В Чернігові відбувся X Міжнародний шаховий фестиваль «Зачарована Десна-2018»

16:11 | 19 июля 2018

За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, найсильніші шахісти з України, Білорусі, Росії й Індії, яка вважається батьківщиною шахів, приїхали до Чернігова на традиційний Міжнародний шаховий фестиваль «Зачарована Десна».

У Хмельницькому визначили найсильніших представників вільної боротьби України

14:12 | 19 июля 2018

Протягом чотирьох днів в спеціалізованому залі Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді відбулися змагання чемпіонату України серед жінок та Кубок України серед чоловіків з вільної боротьби.

Члени Медичної комісії НОК взяли участь у форумі «Здоров’я нації. Роль стовбурових клітин у процесі регенерації»

11:11 | 19 июля 2018

У Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України відбувся форум у галузі регенеративної медицини «Здоров’я нації. Роль стовбурових клітин у процесі регенерації», учасниками якого стали члени Медичної комісії Національного олімпійського комітету України на чолі з її головою Вікторем Коржом, а також фахівці провідних кардіоінституцій, перинатальних центрів, фахівці з репродуктивної медицини, лікарі-генетики, лікарі-біологи.

Страницы:
1 2 3 4 5 6 778