Олимпийские игры

У Харкові відбулося Свято здоров’я та спорту

12:41 | 05 июля 2018

Нещодавно з ініціативи управління у справах молоді та спорту, за участю інших управлінь Харківської обласної державної адміністрації та відділення НОК України в Харківській області в КЗ КДЮСШ «ХТЗ» Харківської обласної ради було проведено Свято здоров’я та спорту, на якому також висвітлювались олімпійські події, традиції та принципи.

В Одесі триває олімпійське літо

11:41 | 05 июля 2018

Одеська обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки регіонального відділення НОК України завітала зі спортивною програмою у дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Знамя» Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.

Олімпійська родина вітає з Днем народження Юрія Чебана!

10:11 | 05 июля 2018

Сьогодні свій День народження святкує дворазовий Олімпійський чемпіон з веслування на байдарках і каное, член Комісії атлетів Національного олімпійського комітету України, головний тренер збірної України з веслування на байдарках і каное Юрій Чебан.

#ОlympicLab з яскравими фарбами у Запоріжжі

09:41 | 05 июля 2018

У Запоріжжі представники ушу провели всеукраїнський проект НОК України #OlympicLab, який у 2018 році проходить за підтримку The Coca-Cola Foundation.

На Чернігівщині продовжуються активності з нагоди Олімпійського дня

09:26 | 05 июля 2018

3 липня відділення НОК України в Чернігівській області завітало до позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Десна», що знаходиться у с. Бирине Новгород-Сіверського району Чернігівської області.

На Черкащині активно проводять Олімпійське літо

09:11 | 05 июля 2018

Днями всеукраїнський спортивно-оздоровчий захід Олімпійське літо завітав до дитячого табору «Дніпровська хвиля» Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, у якому відпочивають діти працівників закладу.

Олімпійський день крокує Херсонщиною

09:11 | 05 июля 2018

Відзначення Олімпійського дня у Херсоні розпочалося 1 червня, на День захисту дітей, у мальовничому клубі «Гранд прикс», де зібралися 3000 дітей з 18 районів Херсонської області.

Нові регіони Харківщини доєдналися до відзначення Олімпійського дня

11:41 | 04 июля 2018

У Харківській області з ініціативи обласного відділення НОК України тривають урочистості з нагоди Олімпійського дня, який увесь світ відзначав 23 червня.

Юні олімпійці отримали нові знання у питаннях медичного забезпечення та боротьби з допінгом

11:11 | 04 июля 2018

На Олімпійській базі в Конча-Заспі за ініціативи Національного олімпійського комітету України та із залученням провідних фахівців спортивної медицини та Національного антидопінгового центру України продовжується інформування українських юних олімпійців у питаннях протидії допінгу та забезпечення медичного обстеження.

В Одесі відбулися «Олімпійські старти»

10:11 | 04 июля 2018

Обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітала до дитячого оздоровчого табору «Юний залізничник» зі спортивною програмою «Олімпійські старти», що була приурочена до Міжнародного олімпійського дня.

Страницы:
1 6 7 8 9 10 11 12 778