Олимпийские игры

У Бахмуті відбувся молодіжний чемпіонат України з легкої атлетики

15:26 | 10 июля 2018

7-8 липня у Бахмуті, на стадіоні спортивного комплексу «Металург», відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді (U-23). Вперше з 2013 року Донеччина прийняла легкоатлетичні змагання національного рівня.

Найменші артеківці вчаться міні-футболу у Києві

14:56 | 10 июля 2018

У Києві триває олімпійське літо. Київське міське відділення НОК України у рамках Спортивного Кубку «Артеку», що діє у Пущі-Водиці, організувало змагання з міні-футболу серед найменших артеківців.

У Кам’янці-Подільському олімпійці вручили дипломи випускникам факультету фізичної культури

10:56 | 10 июля 2018

В актовій залі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулося дві події, які були об’єднанні в один захід. Це урочисте вручення дипломів бакалавра випускникам факультету фізичної культури та прес-конференція з тріумфаторами Олімпійських ігор з важкої атлетики: Наталією Скакун (чемпіонка 2004 року), Юрієм Зайцевим (чемпіон 1976 року), Ігорем Разорьоновим (срібний призер 2004 року) та головним тренером збірної країни Юрієм Кучиновим, які прибули до Кам’янця-Подільського для проведення чемпіонату України з важкої атлетики серед студентів.

На Чернігівщині відбулося козацьке свято у фестивальному форматі

10:11 | 10 июля 2018

У перші дня липня Батурин, що у Чернігівській області, перетворився на фестивальний майданчик. За підтримки відділення НОК України в Чернігівській області тут відбувся триденний БатуринФест «Шабля».

Do like Olympians активно проходить у таборах Черкащини

09:41 | 10 июля 2018

Днями в пришкільному таборі загальноосвітньої школи села Будище, що на Черкащині, відбувся всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України Do like Olympians.

#OlympicLab з Олександром Гвоздиком у Харкові

16:41 | 09 июля 2018

У Харкові, на території КЗ ДЮСШ ХТЗ, було проведено модулі проекту Національного олімпійського комітету України #OlympicLab, що проходить за підтримки The Coca-Cola Foundation.

У Києві під час Олімпійського літа дітей навчають регбі

14:56 | 09 июля 2018

В «Артеку», що діє Пущі-Водиці, є багато різних спортивних секцій, завдяки яким дітям виховують любов до спорту. Влітку діти особливо активні, рухливі та віддають перевагу спортивним активним іграм і естафетам, направленими на визначення сильніших команд і гравців.

В Броварах юні борці ознайомилися з інформацією щодо медичного забезпечення та протидії допінгу

11:41 | 09 июля 2018

Цими днями в рамках освітньої програми Національного олімпійського комітету України та Національного антидопінгового центру України відбулася зустріч представників НАДЦ з юними представниками спортивної боротьби.

На Хмельниччині відбулася спартакіада ветеранів спорту

10:56 | 09 июля 2018

У спартакіаді ветеранів спорту сусідніх міст і селищ «Північ Поділля» на Хмельниччині з нагоди Олімпійсього дня і Дня Конституції України взялили участь команди з Полонного, Шепетівки, Понінки (Хмельницька область) та Баранівки, Чуднова, Петршотравенська (Житомирська область).

На Чернігівщині діяла «Територія активної молоді»

10:11 | 09 июля 2018

За підтримки відділення НОК України в Чернігівській області протягом трьох днів активна молодь Чернігівщини на території комплексу «Голубі озера», що на Ріпкинщині, мала змогу відпочити, показати свої спортивні вміння, відродити та підтримати українські традиції, долучилась до різних актуальних тематичних тренінгів. Все це відбувалося у наметовому містечку «ТАМ – територія активної молоді».

Страницы:
1 4 5 6 7 8 9 10 778