Президент Федерації відвідав Волинську область

15:41 | 08 июня 2018

Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін відвідав із робочим візитом Волинську область.

На сьогоднішній день у Луцьку функціонує відділення хокею в дитячо-юнацькій спортивній школі №2, де займаються 60 дітей. Команди із Волині нинішнього сезону брали участь у змаганнях серед юнаків, а найближчим часом планують дебютувати у всеукраїнських змаганнях. Також у регіоні регулярно відбуваються змагання серед аматорів. Значну допомогу у розвитку хокею на Волині надає Народний депутат України, керівник відокремленого підрозділу Федерації у Волинській області Юрій Савчук. Втім через відсутність у регіоні льодових арен, що відповідали б Правилам гри в хокей повноцінний розвиток цього виду спорту, як і інших льодових видів спорту, не є можливим.

В ході візиту президент Федерації провів робочі зустрічі із головою Волинської обласної державної адміністрації Олександром Савченком, головою обласної ради Ігорем Палицею, а також секретарем міськради та виконувачем обов’язків міського голови Луцька Григорієм Пустовітом.

Під час зустрічі були обговорені питання будівництва багатофункціональної спортивної споруди зі штучним льодом у місті Луцьку, можливість участі команд регіону у всеукраїнських змаганнях з хокею серед юнаків, а також забезпечення фінансування відділення хокею в ДЮСШ.

За підсумками зустрічей керівниками області та міста були дані відповідні доручення.

Social Like
Источник