Керівники Федерації зустрілися із Послом Канади в Україні

16:41 | 15 мая 2018

На запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін, віце-президент Федерації Михайло Резник та тренер національної збірної команди України Олег Шафаренко відвідали Посольство Канади та зустрілися із паном Послом.

В рамках візиту відбулася щира розмова щодо ситуації з розвитком хокею в Україні, кроками з популяризації цього виду спорту в нашій державі, в тому числі й в рамках проведення дня хокею у місті Львові.

Під час розмови пан Посол від себе особисто та від імені хокейної команди Humboldt Broncos висловив подяку за вияв чуйності та людяності гравцями та тренерами національної збірної команди України, проявлену після автокатастрофи канадської команди. Співчуття, висловлені українськими хокеїстами, мали широкий резонанс в канадських засобах масової інформації. В рамках зустрічі Роман Ващук вручив президенту Федерації символічну футболку в пам’ять про загиблих гравців команди Humboldt Broncos.

В свою чергу Анатолій Брезвін подякував за сприяння в розвитку хокею в Україні та висловив переконання, що українська та канадська сторони проведуть ще не один спільний захід.

Social Like
Источник