Олег Ігнатьєв: За правильного підходу через 10 років ми зможемо мати подібні результати щорічно

17:11 | 02 мая 2018

Виступ юніорської збірної України на домашньому чемпіонаті світу, який відбувся 14-20 квітня у місті Києві, визнано успішним.

«На домашньому чемпіонаті світу ми були конкурентоздатними. А це результат великої та довготривалої роботи. Ми йдемо далі і ми у грі», – охарактеризував виступ команди профільний віце-президент Георгій Зубко.

Старший тренер юніорської збірної команди України з хокею Олег Ігнатьєв на засіданні виконавчого поділився своєю думкою щодо подальшого розвитку дитячо-юнацького хокею в Україні:

«Після чемпіонату дуже важливо спуститися з небес на землю та думати над тим, як розбудовувати систему дитячо-юнацьких спортивних шкіл з хокею в країні.

12 років тому я почав набирати цих юнаків. Георгій Зубко згодом запросив нас до Києва під проект ДЮСШ «Беркут». Ті умови, які нам створили, й принесли цей результат. Ми вигравали чемпіонат України та чемпіонат Білорусі у своїй віковій категорії. Це означає, що наша методика підготовки правильна.

На мою думку дитячі команди та школи загалом мають працювати в одному напрямку, за одною системою. За правильного підходу та належної організації через 10 років ми зможемо мати подібні результати щорічно».

Нагадаємо, що юніорська збірна команда України завоювала перше місце на домашньому чемпіонаті світу і наступного сезону виступатиме в Дивізіоні ІА.

Також під час засідання виконавчого комітету відповідно до затвердженої процедури було надано індивідуальне членство особам, які виконали всі умови щодо вступу до Федерації хокею України.

Social Like
Источник