26-27 травня відбудеться фінальна частина чемпіонату України серед аматорів

16:56 | 02 мая 2018

Наприкінці травня цього року у місті Богуславі відбудеться фінальна частина чемпіонату України з хокею з шайбою серед аматорських команд. Матчі фінальної частини відбудуться 26-27 травня на арені «Льодограй».

«Участь у фінальній частині братимуть виключно хокеїсти-любителі. Майстри та вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл з хокею, які виступали в офіційних всеукраїнських змаганнях, до змагань не допускатимуться. Остаточний склад учасників фінальної частини та формат її проведення визначиться після завершення усіх регіональних чемпіонатів, а саме 10 травня. Затвердження складу учасників та оформлення заявок відбудеться до 20 травня», – заявив голова організаційного комітету з проведення фінальної частини, керівник відокремленого підрозділу Федерації хокею України у Київській області Юрій Загородній.

Проект регламенту змагання, а також склад організаційного комітету було затверджено на засіданні виконавчого комітету Федерації. Також Юрій Загородній проінформував членів виконкому, що оплату оренди спортивної споруди, виготовлення індивідуальних та командних нагород буде покрито за рахунок організаторів та спонсорів.

Social Like
Источник