Lauffer Group підтримує «хокейну весну» в Києві

16:11 | 20 апреля 2018

З 14 по 20 квітня 2018 року Київ став хокейною столицею. Київський Палац спорту приймає чемпіонат світу серед юніорів, в якому за право виходу у вищий дивізіон поборються Україна, Австрія, Японія, Угорщина, Італія і Румунія. Lauffer Group з ініціативи її засновника Александра Лєщинського стала генеральним спонсором  чемпіонату.

Александр Лєщинський не вперше надає підтримку найшвидшій грі. Партнерство у проведенні хокейних матчів стало для Lauffer Group доброю традицією. Так, в минулому році Перший дивізіон чемпіонату світу з хокею з шайбою пройшов в Києві також за підтримки Lauffer Group. Саме проведення цього турніру на високому рівні стало головним аргументом для Міжнародної федерації хокею у виборі місця проведення юніорського чемпіонату.

Світова першість на льоду покликана стати не тільки потужною спортивною подією, а й найважливішим кроком у популяризації хокею в Україні. Не дарма одним з головних слоганів чемпіонату став «Big hockey is back».

Право на проведення юніорського світової першості України отримала, випередивши такі країни як Австрія, Італія та Угорщина. Спочатку світової юніорський чемпіонат планувалося проводити в Одесі, але незабаром з"ясувалося, що реконструкція одеського Палацу спорту займе більше часу, ніж передбачалося, тому було вирішено перенести гри в Київ.

«Засновник Lauffer Group Александр Олегович Лєщинський одного разу зазначив, що «перемоги наших спортсменів вселяють віру у всіх нас. А віра – безцінна, - говорить керівник Lauffer Group Віталій Балихін. - Для нашої Групи підтримка хокею з шайбою завжди була знаковим напрямком соціальної політики. Хокей - не тільки спорт. Це показник сили, сміливості і впевненого прагнення до мети. Ми зустрінемо чемпіонат світу урочистим короваєм і будемо вболівати за наших хлопців, які представлятимуть Україну на світовій льодовій арені. У ці дні наші співвітчизники знову відчують себе єдиними, незалежно від регіону проживання, переконань, віку та професії - їх об"єднає спорт і гордість за свою країну. Мені б дуже хотілося, щоб наші спортсмени не підвели, і продемонстрували країні і світу: українці сильні і єдині, вони можуть згуртуватися і вміють перемагати . Таке захоплююче видовище, як хокей на льоду, надихає молодих українських спортсменів на нові звершення, спонукає займатися спортом наших дітей. А розвиток дитячого спорту - ключовий напрямок соціальної політики будь-якої держави і основа здорового суспільства. Я радію, що шанувальники цієї благородної гри побачать  хокей у київському Палаці спорту - одній з найкращих спортивних споруд столиці. Це знакова подія буде широко висвітлюватися у ЗМІ. До чемпіонату світу буде прикута увага багатьох українських уболівальників. Ми очікуємо повних трибун на всіх матчах і бажаємо нашій спортивній молоді перемогти  та увійти до еліти світового хокею».

Міжнародна група компаній Lauffer Group входить в першу десятку переробних підприємств України і є одним зі світових лідерів в сегменті виробництва борошна і хлібобулочних виробів.

Social Like
Источник