Президент Федерації провів робочу зустріч із міським головою Кременчука

02:41 | 25 марта 2018

24 березня в рамках поїздки на Полтавщину відбулася робоча зустріч президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна із міським головою Кременчука Віталієм Малецьким.

Під час зустрічі Анатолій Брезвін наголосив, що наразі Кременчук є одним із головних центрів розвитку хокею в Україні. Хокейний клуб «Кременчук» є триразовим призером національного чемпіонату й наразі змагається за золоті у фінальній серії змагання, 2015 року команда представляла Україну у Континентальному Кубку. Команда «Лавина» другий рік поспіль бере участь у чемпіонаті України з хокею серед жінок, а вихованці комплексної ДЮСШ «Авангард» успішно захищають спортивну честь міста у всеукраїнських змаганнях.

Відбулася плідна розмова щодо забезпечення ефективної діяльності відділення хокею з шайбою КДЮСШ «Авангард» міста Кременчука. Зокрема мова йшла й про необхідність зростання фінансового забезпечення діяльності відділення. Також міський голова та президент Федерації обговорили пріоритетні шляхи подальшого розвитку хокею з шайбою в Кременчуці.

За підсумками зустрічі Віталієм Малецьким були дані відповідні доручення профільним департаментам та управлінням міськради щодо реалізації обговорених питань.

Social Like
Источник