Анатолій Брезвін зустрівся із першим заступником голови Полтавської ОДА

01:56 | 25 марта 2018

Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін вчора із робочим візитом відвідав місто Кременчук. Ввечері керівник Федерації відвідав третій матч фінальної серії національного чемпіонату, в якому «Кременчук» приймав «Донбас».

Перед початком матчу Анатолій Брезвін провів робочу зустріч із першим заступником Полтавської обласної державної адміністрації Андрієм Пісоцьким, який наразі виконує обов’язки голови ОДА.

В рамках зустрічі було розглянуто питання створення інфраструктури для занять льодовими видами спорту на Полтавщині. В тому числі мова йшла про будівництво спортивних споруд зі штучним льодом в області. Також серед важливих питань зустрічі обговорювалося створення спеціалізованих класів для ДЮСШ «Авангард» міста Кременчука, де займаються юні хокеїсти.

За словами Андрія Анатолійовича у керівництва Полтавської області є розуміння необхідності покращення умов для занять в ДЮСШ, а також нагальної потреби в побудові нових льодових арен в регіоні. Дані питання взяті на опрацювання.

Після завершення робочої зустрічі Анатолій Брезвін та Андрій Пісоцький відвідали хокейний матч між «Кременчуком» та «Донбасом», а також ознайомилися із інфраструктурою цього виду спорту у Кременчуці.

Social Like
Источник