Вікторія Денисенко: нас влаштує перемога у кожному матчі

14:11 | 09 марта 2018

Один із лідерів «Дніпровських Білок» Вікторія Денисенко напередодні старту Фіналу Чотирьох чемпіонату України з хокею серед жінок розповіла очікування від вирішальних матчів сезону, а також оцінила роль Інгуни Лукашевіци у грі команди.

Другий рік поспіль «Дніпровським Білкам» належить грати в півфіналі з «Королевами Дніпра». Що змінилося за цей рік у вашій команді?

– Ми стали більш досвідченими, як команда ми стали дорослішими і мудрішими. Перед стартом сезону ми побували на турнірі у Вашингтоні, США, де, отримали досвід північноамериканського хокею і пройшли через внутрішні зміни в команді.

Ваша одноклубниця Інгуна Лукашевіца стала найкращим бомбардиром першого етапу. Наскільки важлива її роль в команді? І чи може вона стати саме тим Х-фактором, який допоможе команді пробитися до фіналу?

– Безсумнівно, Інгуна – відмінний гравець і відмінна подруга, як і всі дівчата в нашій команді. Так, Інгуна привнесла свіжі ідеї, як досвідчений тренер і гравець, але всі наші дівчата виросли і якщо говорити про Х-фактор, то це – командний дух, вміння протистояти труднощам і бажання стати краще. З самого заснування команди ми популяризуємо хокей і робимо це розвиваючи себе, як професійних спортсменок, і представляючи хокей, як спорт для сучасних жінок більш широко в суспільстві. І саме цим Інгуна відмінно вписується в нашу команду.

Ваша команда тривалий час лідирувала в чемпіонаті. Чи дало це команді певний досвід перемагати найсерйозніших опонентів?

– Безсумнівно, це зміцнило наш командний дух і підвищило мотивацію вигравати далі.

Назвіть три фактори, які дозволять «Дніпровським Білкам» стати чемпіонами.

– Працьовитість, впевненість і унікальність. «Дніпровські Білки» – яскрава і активна команда, у нас багато уболівальників, які нас підтримують. Нас знають не тільки в Україні. І наш клуб знаходиться на етапі активного розвитку.

Який результат можна вважати прийнятним для вашої команди в Фіналі Чотирьох?

– Нас цілком влаштує перемога в кожній грі (сміється).

Social Like
Источник