Визначилися пари півфіналів плей-офф національного чемпіонату

22:26 | 06 марта 2018

Після закінчення чвертьфінальних серій плей-офф УХЛ визначилися пари команд, які на стадії півфіналу чемпіонату розіграють путівки до фіналу.

«Кременчук», який обіграв за сумою двох матчів броварських «Вовків», в 1/2-й фіналу зустрінеться з білоцерківським «Білим Барсом». Харківське МХК «Динамо» після двох дуже важких поєдинків з новояворівськими «Галицькими Левами» тепер зустрінеться з чинним чемпіоном України, донецьким «Донбасом».

Нагадаємо, що за підсумками «регулярки» «Донбас» і «Білий Барс» зайняли перше і друге місця відповідно і безпосередньо вийшли в півфінал плей-офф. «Кременчук» завершив перший етап чемпіонату на третьому місці, а МХК «Динамо» - на четвертому.

Півфінальні серії плей-офф УХЛ пройдуть до трьох перемог однієї з команд. Поєдинки «Донбас» - МХК «Динамо» відбудуться 8 і 10 березня в Дружківці, обидві зустрічі почнуться о 17:00. «Білий Барс» та «Кременчук» зіграють в Білій Церкві 9 і 11 березня. Початок ігор - о 18:00 і 17:00 відповідно. Треті матчі серій відбудуться у Харкові та Кременчуці 13 та 14 березня відповідно.

Всі матчі будуть доступні для перегляду на телеканалі XSPORT.

У протистоянні «Донбас» - МХК «Динамо» четвертий і п"ятий матчі, в разі необхідності, відбудуться 15 і 18 березня, а в битві «Білого Барса» і «Кременчука» - 16 і 19 березня відповідно. Відзначимо, що перший, другий, і п"ятий матчі, згідно зі Спортивним регламентом, проходять на майданчику команди, що зайняла більш високе місце в турнірній таблиці за підсумками регулярного чемпіонату.

Social Like
Источник