На льодовій арені «Термінал» відбулося відкрите тренування юніорської збірної України

22:41 | 13 февраля 2018

Сьогодні, 13 лютого 2018 року, на льоду арени «Термінал» у місті Броварах відбулося  відкрите тренування юніорської (U18) збірної команди України з хокею, яка продовжує свою підготовку до домашнього чемпіонату світу.

У рамках підготовки до головного старту сезону українська команда братиме участь у міжнародному турнірі у Варшаві, Польща, що відбудеться з 15 по 17 лютого. У змаганні братимуть участь збірні команди Угорщини U18, Польщі U18, Білорусі U17 та України U18.

Під час тренування з командою зустрілися Анатолій Брезвін, президент Федерації хокею України, та Георгій Зубко, віце-президент Федерації хокею України, голова організаційного комітету Федерації з питань проведення ЧС. Тренування провів старший тренер юніорської збірної команди України Олег Ігнатьєв.

«Виступи перед багатотисячною рідною публікою – це найприємніше, що може бути у кар’єрі спортсмена. Повагу і любов вболівальників можна заслужити своїми досягненнями. Але шлях до вершини лежить через важку та наполегливу працю. Рекорди ставляться на тренуваннях. Проведення великих міжнародних заходів – найкращий спосіб популяризації хокею в державі», – заявив Анатолій Брезвін, президент Федерації хокею України.

Нагадаємо, що перший підготовчий етап цього сезону юніорська збірна розпочала у листопаді в Броварах. А наприкінці грудня 2017 року збірна виграла головний приз традиційного міжнародного турніру «Кубок Чотирьох Націй» у Будапешті. Протягом змагання наша команда перемогла однолітків із Польщі (2:1 ОТ), Угорщини-1 (4:1) та Угорщини-2 (6:2). А у фіналі змагання українці знову перемогли найкращу команду Угорщини із рахунком 5:1 та завоювали перше місце.

«Виступати у светрі з гербом своєї країни на грудях – мрія кожного хокеїста. Але це також і велика відповідальність. Я переконаний, що ви зможете гідно представити нашу країну на міжнародній арені та досягти максимальних результаті», – розповів Георгій Зубко, віце-президент Федерації хокею України, голова організаційного комітету Федерації з питань проведення чемпіонату світу.

Старший тренер юніорської збірної Олег Ігнатьєв розповів про підготовку команди та завдання: «Лише наполеглива праця та особиста відповідальність кожного можуть перетворити групу хороших гравців на справжню Команду. Ми довго йшли до мети і цілком усвідомлюємо, що у квітні тренерський штаб та спортсмени мають проявити свої найкращі якості для досягнення максимального результату. Мета у нас одна – перемога в чемпіонаті!»

Також в рамках відкритого тренування відбувся імпровізований конкурс. За умовами конкурсу усі бажаючі, що завітали на тренування, мали можливість випробувати свої сили в кидках по воротам. При цьому на каркас воріт було надіто щит Баженова. Переможцем конкурсу стала Ксенія Комкова, яка не схибила у жодній зі спроб. Окрім набору сувенірів з символікою чемпіонату світу Ксенія стала володарем двох квитків на всі матчі чемпіонату світу.

Нагадаємо, що Чемпіонат світу серед юніорів відбудеться 14-20 квітня 2018 року в столичному Палаці спорту. Участь у змаганні братимуть збірні команди Австрії, Італії, Угорщини, Японії, Румунії та України.

Social Like
Источник