18 січня відбудеться презентація чемпіонату світу з хокею серед юніорів

16:56 | 16 января 2018

18 січня 2018 року об 11:00 в Президентській ложі головної спортивної арени країни –НСК «Олімпійський» – відбудеться презентація Чемпіонату світу з хокею 2018 року серед юніорів. Чемпіонат відбудеться 14-20 квітня 2018 року в київському Палаці Спорту.

Нагадаємо, що минулого року головна льодова арена країни – Палац Спорту – вже приймала Чемпіонат світу з хокею серед чоловіків, який вважається другим за силою. За дві вакансії в елітний дивізіон в Києві боролися національні збірні Австрії, Угорщини, Казахстану, Республіки Корея, Польщі та України.

Наша збірна юніорів вже почала активну підготовку до чемпіонату світу з хокею 2018 року серед юніорів. Так, перший підготовчий етап цього сезону юніорська збірна розпочала у листопаді в Броварах. Команда протягом 8 днів проводила дворазові тренувальні заняття на базі льодової арени «Термінал» у Броварах. У рамках збору тренерський штаб переглянув велику кількість потенційних кандидатів до збірної.

Наприкінці грудня 2017 року юніорська збірна виграла головний приз традиційного міжнародного турніру «Кубок Чотирьох Націй» у Будапешті. Протягом змагання наша команда перемогла однолітків із Польщі (2:1 ОТ), Угорщини-1 (4:1) та Угорщини-2 (6:2). А у фіналі змагання українці знову перемогли першу команду Угорщини із рахунком 5:1 та завоювали перше місце.

Розповісти про чемпіонат, підготовку, плани та сюрпризи, що очікують відвідувачів чемпіонату запрошені:

Ігор Жданов – Міністр молоді та спорту України;

Анатолій Брезвін – президент Федерації хокею України;

Вадим Гутцайт – заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник  управління молоді та спорту Київської міської державної адміністрації;

Георгій Зубко – віце-президент Федерації хокею України, голова організаційного комітету Федерації з питань проведення чемпіонату світу;

Олег Ігнатьєв – старший тренер юніорської збірної команди України.

Запрошуємо представників засобів масової інформації долучитися до заходу!

Попередня акредитація ЗМІ ОБОВ’ЯЗКОВА включно до 17 січня 2017 року до 19:00: Тетяна +38 067 500 73 86 або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дата та час проведення:18 січня 2018 року, початок об 11:00.

Місце проведення: Президентська ложа, НСК «Олімпійський», вхід зі сторони центрального ресепшн через ворота Захід 4 зі сторони Троїцької площі.

Social Like
Источник