Останні корективи в заявках команд

14:11 | 12 января 2018

В останній день трансферного вікна в чемпіонаті України з хокею серед жінок було внесено зміни до заявочних списків деяких команд.

Так столична «Україночка» поповнила свій склад двома легіонерами з Північної Америки. Це 23-річна форвард Марина Алессі (на фото) зі Сполучених Штатів Америки та її колега по амплуа 36-річна Шері Хадспес із Канади. Також із командою працюватиме екс-голкіпер національної збірної команди України Вадим Селіверстов, які відповідатиме за роботу із воротарями.

Серйозного оновлення зазнали «Королеви Дніпра», які поповнилися відразу чотирма новими виконавцями. Це тріо українських захисників – Ганна Бубнєва, Тетяна Лубенець і Яніслава Кротенко, – а також нападник із Росії Наталя Талдикіна. До цього Талдикіна захищала кольори команди «Арктик-Університет» (м. Ухта) із ЖХЛ.

На тренерському містку дніпровської команди теж поповнення – до тренерського штабу увійшов бронзовий призер чемпіонату України у складі ХК «Харків» Геннадій Скіба.

Оновили свою легіонерську лінію і «Дніпровські Білки». Новачками команди стали Лайма Лукашевіца (дочка найкращого бомбардира чемпіонату Інгуни Лукашевіци), а також 19-рінча білоруска Крістіна Лой. Натомість Інета Янсона та Ольга Логвиненко припинили свої виступи у складі «білок».

Social Like
Источник