У Дніпрі стартує 4-й тур чемпіонату України серед жінок

00:41 | 12 января 2018

12 січня у Дніпрі матчем між місцевими «Дніпровськими Білками» та кременчуцькою «Лавиною» розпочнеться четвертий тур чемпіонату України з хокею серед жінок.

Також у турі братимуть участь харківські «Пантери» та чинний чемпіон України – команда «Королеви Дніпра», яка є господарем туру.

Чинним лідером змагання є «Дніпровські Білки», що мають у своєму активі 17 очок після 9 проведених матчів. Багато в чому лідерством дніпровська команда зобов’язана прекрасній грі найкращого бомбардира чемпіонату (22 шайби та 15 результативних передач) Інгуни Лукашевіци. Втім за втраченими очками підопічних Сергія Зубкова випереджають «Пантери» (16 балів) та «Королеви Дніпра» (12 очок), які провели по 6 поєдинків. Зважаючи на щільність команд нагорі турнірної таблиці, лідер змагання за підсумками туру може змінитися. В цьому плані виняткове значення матиме поєдинок заключного ігрового дня між «пантерами» та «білками».

Що ж до четвертої команди-учасниці туру, то «Лавина» досі не має очок у своєму активі. Втім на високі результати підопічним Дениса Ісаєнка цього сезону розраховувати було важко через відсутність тренувальної бази у Кременчуці, пов’язану із реконструкцією арени «Айсберг». Для кременчуцької команди матчі в Дніпрі – чи не останній шанс поборотися за путівку до Фіналу Чотирьох.

Пропускає тур столична «Україночка», яка поки що не тішить своїх вболівальників високими результатами. В активі команди Євгена Аліпова 9 очок після 9 проведених матчів і четверта позиція в турнірній таблиці. Надолужити втрачене срібний призер спробує в заключному турі регулярного чемпіонату, що у лютому відбудеться у Кременчуці.

 

Розклад матчів 4 туру:

12 січня

16:30  «Дніпровські Білки» – «Лавина»

19:15  «Королеви Дніпра» – «Пантери»

13 січня

16:00  «Лавина» – «Пантери»

18:45  «Королеви Дніпра» – «Дніпровські Білки»

14 січня

12:00  «Пантери» – «Дніпровські Білки»

14:45  «Королеви Дніпра» – «Лавина»

Матчі відбудуться на льодовій арені за адресою м. Дніпро, вул. Набережно-Заводська, 53

Social Like
Источник