54 000 дітей Донецької області отримали подарунки в день Святого Миколая від фонду Бориса Колеснікова та ХК «Донбас»

12:41 | 22 декабря 2017

Напередодні дня святого Миколая офіційні делегації Фонду Бориса Колеснікова і хокейного клубу «Донбас» за доброю традицією відвідали навчальні заклади області, де вручили дітям і педагогам солодкі набори.

В рамках акції подарунки отримали 54 000 дітей зі шкіл, дитячих будинків та інтернатів Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Миколаївки, Покровська, Слов’янська, Святогірська, а також Покровського, Миколаївського та Костянтинівського районів.

«У це світле свято хочеться привітати не тільки діток, а й кожну українську родину і побажати, щоб в кожній домівці панували мир, добробут, гарний настрій і сімейна атмосфера. Щастя всім, здоров"я, гарного Нового року і щасливого Різдва!», – привітав усіх Борис Вікторович Колесніков.

Серед представників хокейного клубу «Донбас» також були гравці першої команди, в тому числі Олександр Влад і Олексій Ворона. Олексію спілкування з дітьми подарувало позитивні емоції.

«Дуже дякую хокейному клубу «Донбас» і фонду Бориса Колеснікова за ці емоції. Мені здається, що це дуже потрібний проект і справді приємний, як для нас, так і для дітлахів, з якими ми спілкуємося і вручаємо подарунки.

Для мене, і я впевнений, що і для інших хокеїстів дуже важливо бути частиною подібних ініціатив. Ми намагаємося не просто вручити солодощі дітям, а й подарувати яскраві емоції. Іноді соромимося, але це завжди приємно і створює чудовий настрій», – поділився Олексій Ворона.

«Завдяки хокейному клубу «Донбас» та Благодійному фонду Бориса Колеснікова ми сьогодні вручили подарунки учням Донецької області, і, сподіваюся, залишили після себе позитивні емоції – мені все дуже сподобалося. Дітям я хочу побажати удачі, щастя, здоров"я і щоб у них все виходило», – підтримав Олександр Влад.

Варто відзначити, що делегаціям вдалося домогтися найголовнішого, про що говорили гравці - всі діти сьогодні і правда отримали потужний заряд позитивних емоцій.

«Нам дуже подобається, коли приходять хокеїсти і дарують цукерки», – поділилися емоціями учні третього класу Костянтинівській школи №6.

«Ми вже майже дорослі, але все одно було дуже приємно отримати подарунки, проте найголовніше - те тепло, яке нам дарує спілкування в тому числі і з гравцями», – зазначила учениця 10 класу Аделіна.

«Готувалися, хотіли, щоб хокеїстам сподобалося в нашій школі і нашому місті. Мені подобається, коли до нас приїжджають гравці - вони завжди добрі і позитивні, за що їм велике спасибі», – розповіла Аня, учениця сьомого класу.

Втім, задоволеними залишилися не лише діти, а й представники шкіл, зокрема директор ЗОШ№3 Вікторія Шубіна: «Щороку Борис Вікторович Колесніков не забуває дарувати свято дітям найрізноманітніших шкіл. І наші учні завжди дуже вдячні, це видно по їх посмішкам сьогодні. Я хочу подякувати Борису Вікторовичу за те, що він піклується про дітей Донбасу».

«Цього року понад 600 учнів нашої школи отримали солодкі подарунки від представників хокейного клубу «Донбас» і фонду Бориса Колеснікова. Немає нічого кращого, ніж бачити посмішки на обличчях дітей, і за це ми їм дуже вдячні», – розповіла вчителька Покровської ЗОШ № 6 Оксана Мірошниченко.

Також впевнений в необхідності подібних акцій і Олександр Резніченко, директор Костянтинівській ЗОШ №6 та давній уболівальник «Донбасу».

Відзначимо, що вручення подарунків в день святого Миколая – не єдина програма, спрямована на дітей, яку реалізують благодійний Фонд і хокейний клуб «Донбас». Вже стало доброю традицією спільне привітання дітей Донецької області з першим вересня і новим роком, а також реалізація інших соціальних проектів.

Social Like
Источник