Керівництво Федерації хокею зустрілось із гравцями та тренерами молодіжної збірної України

15:56 | 06 декабря 2017

Сьогодні в рамках ранкового тренування із гравцями та тренерами молодіжної збірної команди України зустрівся президент Федерації хокею Анатолій Брезвін, віце-президент Георгій Зубко та виконавчий директор Сергій Коваль.

В рамках зустрічі відбувся обмін думками та очікуваннями від майбутнього чемпіонату світу у Словенії. Також Анатолій Брезвін повідомив спортсменам про зміну міста проведення чемпіонату світу серед юніорів 2018 року та про причини такого рішення.

«Хокей – популярний вид спорту. Ми активно спілкуємось із головами обласних державних адміністрацій, мерами міст. У них є розуміння необхідності розвитку хокею в цілому, будівництва льодових майданчиків, відкриття дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Але важливою складовою розвитку хокею є досягнення серйозних результатів на міжнародній арені. Тому ми дуже розраховуємо на вдалий виступ команди у словенському Бледі», – сказав під час зустрічі Анатолій Брезвін.

Завтра команда вирушить до Словенії, де з 9 по 15 грудня братиме участь у молодіжному чемпіонаті світу. Суперниками української «молодіжки» будуть однолітки із Норвегії, Словенії, Польщі, Італії та Литви.

Social Like
Источник