Призначення головних суддів змагань та інші рішення суддівського комітету

11:57 | 25 октября 2017

23 жовтня відбулося відкрите засідання суддівського комітету Федерації хокею України під головуванням Вадима Сисюка, участь у якому, окрім власне членів суддівського комітету, взяли представники комітету дитячо-юнацького хокею, комітету жіночого хокею а також керівники ряду дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

На засіданні комітету обговорювалися питання організації та якості суддівства чемпіонатів України серед жінок та юнаків, а також Всеукраїнських змагань з хокею в різних вікових групах.

В тому числі було наголошено на необхідності знання та повного виконання регламентних норм не лише зі сторони учасників змагань, а й зі сторони суддівського корпусу.

Також було розглянуто шляхи вирішення питання відсутності достатньої кількості суддів у полі, зокрема в регіонах, де хокей перебуває на початковому етапі розвитку.

Представниками суддівського комітету було піднято питання щодо введення єдиної тарифікації для оплати роботи судів з хокею в Україні. Це питання взято на доопрацювання та буде вирішене до найближчого засідання комітету.

Наостанок було ухвалено рішення щодо призначення головних суддів в окремих вікових групах. Головні судді змагань відповідатимуть за призначення арбітрів на матчі, контроль їх роботи та матеріальне забезпечення. Зокрема, головним суддею чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 р.н. було призначено суддю міжнародної категорії Максима Урду, чемпіонату України серед юнаків 2004 р.н. – суддю міжнародної категорії Іллю Хохлова.

Social Like
Источник