Хокейний клуб «Донбас» привітав школяв з Днем знань

12:56 | 02 сентября 2017

Стало доброю традицією, що до всесвітнього Дня знань хокейний клуб «Донбас» спільно з благодійним Фондом Бориса Колеснікова реалізовує благодійний проект «Хокейний клуб «Донбас» – дітям!» В ході цього проекту представники клубу та Фонду вручають корисні подарунки першокласникам Донецької області.

Наймолодші школярі отримують фірмові рюкзаки з символікою хокейного клубу «Донбас», в яких знаходяться необхідні для навчання шкільне приладдя.

Напередодні навчального року-2017/18 такі подарунки, в тому числі з рук діючих чемпіонів України з хокею, здобули 2 100 дітей з Дружківки, Костянтинівки, населених пунктів Костянтинівського та Красноармійського районів, а також з інтернатів північній частині Донецької області.

Президент клубу Борис Колесніков наголосив на важливості подібних акцій для виховання дітей: «Ми проводимо акцію не перший рік, і будемо продовжувати цю практику в майбутньому. Наша головна мета і мрія - щоб діти виросли здоровими, успішними і щасливими в українському Донбасі».

Даний проект реалізується вже не перший рік.

«Щороку емоції тільки позитивні: нам було приємно вітати дітей. Ми заряджаємося позитивом на таких заходах. Це дуже важливий соціальний проект .. Дітям хочеться побажати здоров"я, адже це найголовніше. І ще, щоб дітки слухалися батьків і вчителів. Школа – це важливий етап у їхньому житті», – поділився капітан команди Віктор Захаров.

Подобається спілкуватися з дітьми і голкіперу команди Богдану Дьяченку: «Брати участь в подібних проектах завжди задоволення. З радістю вітаємо першокласників – діти є діти: відразу беруть подарунки і тікають. Однак є ті, хто просить автограф, спільну фотографію або задають цікаві питання. Хочу побажати всім школярам слухатися батьків і не лінуватися вчитися. На першому місці має бути освіта».

За трирічну історію проекту подарунки отримали понад 9 000 першокласників Донецької області. У 2014 році школярі Слов"янська, Миколаївки, Краматорська, Дружківки, Костянтинівки здобули 2 500 подарункових рюкзаків. Рік по тому фірмові рюкзаки клубу отримали 2 400 першокласників зі шкіл Костянтинівського та Красноармійського районів, а також Дружківки та Костянтинівки. У 2016 році подарунки з рук діючих чемпіонів України з хокею здобули 2 300 дітей з Дружківки, Костянтинівки, населених пунктів Костянтинівського району та Покровського району.

Social Like
Источник