Анатолій Брезвін та Вадим Сисюк відвідали із робочим візитом Запоріжжя

22:56 | 25 июля 2017

25 липня відбулася робоча поїздка президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна та віце-президента Видами Сисюка до міста Запоріжжя, де обговорили розвиток хокею у місті та в регіоні в цілому з представниками місцевої влади.

Місто на Дніпрі має давні хокейні традиції, які беруть свій початок ще з 70-х років минулого століття. Тоді на базі новозбудованого палацу спорту «Юність» було створено команду майстрів «Дніпроспецсталь», яка тривалий час виступала в другій лізі чемпіонату СРСР. В роки незалежності місто було представлене в національному чемпіонаті командою «Запорізькі Моржі», а в дитячо-юнацьких змаганнях брали участь команди «Аврора» та ХК «Запоріжжя».

На превеликий жаль на сьогоднішній день при відсутності необхідної кількості льодових арен розвиток хокею не є задовільним і відбувається лише за рахунок ентузіастів та небайдужих людей. При цьому попит на заняття хокеєм у регіоні високий. Тому вкрай необхідно побудувати хоча б одну спортивну споруду зі штучним льодом, де діти могли б займатися хокеєм та іншими льодовими видами спорту. Саме вирішенню цього питання приділялася значна увага під час зустрічі представників Федерації з міським головою Володимиром Буряком та головою облдержадміністрації Костянтином Брилем.

Анатолій Брезвін оглянув палац спорту «Юність», в якому зараз відбувається масштабна реконструкція. Всім нам слід подякувати таким людям як президент та генеральний конструктор АТ «Мотор Січ» В’ячеслав Богуслаєв, для якого підтримка спорту, іміджу міста та країни в цілому – не порожні слова, а реальна справа. Після завершення реконструкції головна арена регіону матиме можливість приймати спортивні події найвищого міжнародного рівня з хокею, волейболу, баскетболу, гандболу та інших видів спорту.

Social Like
Источник