Заявку на Олімпіаду-2022 представили в Українському домі

22:10 | 10 ноября 2013

Проект заявки на проведення в Україні Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року презентували на Міжнародній виставці «Україна – цілий рік». Експозиція стенду «Олімпійська надія 2022» тривала два дні, 11 та 12 жовтня, у приміщенні Українського дому у Києві.

Дизайн стенду був виконаний у зимових тонах. На ньому були зображені українські спортсмени-олімпійці, призери Зимових Олімпіад, діти-хокеїсти на Площі Ринок у Львові, а також мапа потенційних місць проведення Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року.

Центральне місце експозиції зайняли елементи хокею. Федерація хокею України люб’язно надала організаторам стенду хокейне екіпірування для фотографування гостей виставки. Гості заходу також змогли продемонструвати власні навички гри у настільний хокей.

Інформацію відвідувачам надавали представники Львівської міської ради та Громадської спілки «Олімпійська надія». Окрім цього, заявку України на проведення Олімпіади та Паралімпіади 2022 підтримали славетні українські біатлоністки – Срібна призерка Олімпіади 1998 року Олена Петрова та Чемпіонка світу 2013 року Олена Підгрушна, які взяли активну участь у роботі стенду.

Однією із головних подій виставки стали відвідини стенду «Олімпійської надії 2022» Президентом Всесвітньої туристичної організації Талебом Ріфаї, головою Держслужби курортів та туризму України Оленою Шаповалою та іншими високопосадовцями.

Источник