Бокс

«Українські отамани» зазнають другої поразки у четвертому сезоні ВСБ

02:25 | 23 февраля 2014

З рахунком 0:5 «Українські отамани» поступилися італійській команді «Dolce&Gabbana Iltalia Thunder» та втратили лідерство у підгрупі «А».

ВАГУ ВЗЯТО!

20:25 | 21 февраля 2014

"Українські отамани" та "Італійський грім" пройшли офіційну процедуру зважування напередодні старту дев`ятого туру Всесвітньої серії боксу. 

Вже завтра наші команди зустрінуться у ринзі та визначать ім`я команди, яка, скоріш за все, й посяде підсумкове перше місце у груповій стадії ВСБ.

Чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді та юніорок

12:55 | 21 февраля 2014

У Трускавці продовжується першість країни серед представниць прекрасної половини. Сьогодні відбудуться півфінальні поєдинки у вікових категоріях молоді та юніорок, а у найстаршій - чвертьфінали.

Нагадаємо, що вчора у Трускавці не було змагань через проголошений день жалоби. Таким чином вихідний день у розкладі змагань був перенесений на день раніше. 

До вашої уваги результати попередніх двох змагальних днів (18.02 та 19.02), а також розклад пар на сьогодні.

Юрій Шевчук: «WSB стане найважливішим етапом у підготовці до Олімпійських ігор»

23:40 | 20 февраля 2014

Нещодавно Міжнародна асоціація боксу опублікувала новий регламент кваліфікації боксерів на найважливіші змагання любительського спорту - Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Пояснити усі тонкощі цього механізму нам погодився виконавчий директор Федерації боксу України та головний директор боксерського клубу «Українські отамани» Юрій Шевчук.

Вітаємо з Днем народження

12:25 | 20 февраля 2014

20 лютого святкує День народження Заслужений тренер України, один з тренерів професійного боксерського клубу «Українські отамани», особистий тренер срібного призера чемпіонату світу 2011 та Олімпійських ігор 2012 року Дениса Берінчика, дворазового чемпіона України Євгена Барабанова, чемпіона України 2012 року Дмитра Руденького, срібного призера чемпіонату України 2013 року Єгора Голуба та цілої плеяди інших талановитих боксерів – Ткаченко Юрій Іванович.

Джасурбек Латіпов: «В першому ж поєдинку у ВСБ я отримав перше в боксерській кар’єрі розсічення»

11:55 | 18 февраля 2014

Декількома тижнями раніше, склад «Українських отаманів» поповнив представник узбекської школи боксу, боксер за плечима якого виступи та здобуті нагороди на найпрестижніших боксерських змаганнях планети. Боксер, який стрімко увірвався до еліти світового аматорського боксу та з кожним наступним стартом підтверджує ім`я фаворита. Він здобув бронзу чемпіонату світу 2011 року, бронзу Всесвітньої Універсіади 2013 року, срібло чемпіонату світу 2013 року та за його словами готовий допомогти «Отаманам» залишити в Україні золотий кубок ВСБ. Мова йде про надзвичайно талановитого, скромного хлопчину з Узбекистану, боксера «Отаманів» у ваговій категорії до 52 кг – ДЖАСУРБЕКА ЛАТІПОВА.      

БИТВА НА СИЦИЛІЇ

16:40 | 17 февраля 2014

22 лютого професійний боксерський клуб «Українські отамани» проведе одну з ключових матчевих зустрічей у груповому турнірі четвертого сезону Всесвітньої серії боксу. На виїзді «Отамани» зустрінуться з потужною італійською командою «Dolce&Gabbana Italia Thunder». Саме ця зустріч може стати ключовою з точки зору підсумкового розташування команд у підгрупі.  

Валерій Хлистов: «Ми зібрали найсильніших юніорів в одному місці»

11:55 | 17 февраля 2014

Нещодавно в Луганській області в місті Кремінна закінчився Всеукраїнський турнір серед юніорів. Про те, як його організовували та хто брав у ньому участь нам розповів старший тренер збірної України серед юніорів Валерій Хлистов.

За лаштунками матчу "Українських отаманів"

11:10 | 17 февраля 2014

До вашої уваги відеосюжет матчевої зустрічі "Українських отаманів" проти "Команди Німеччини", яка закінчилася впевненою перемогою нашої команди з рахунком 4:1. Перемоги нашій команді приносили: Джасурбек Латіпов, Олег Прудкий, Олександр Хижняк та Віктор Вихрист.

ВАСИЛЮ ЛОМАЧЕНКО - 26

00:25 | 17 февраля 2014

17 лютого святкує День народження боксер, який в свої 26 років вже став легендою як українського, так і світового боксу. Він спромігся здобути усі можливі титули, медалі та відзнаки, підкріпивши свою славну переможну ходу ще й найпрестижнішою нагородою у олімпійському боксі – кубком Велла Баркера. Він зміг та показав на своєму прикладі, що неможливе – можливо, а недосяжних речей не буває! Вже з самого дитинства, він мріяв про Олімпійське золото та разом зі своїм мудрим батьком та наставником йшов до цієї мети. Дві Олімпійські медалі, два титули найсильнішого боксера світу, золото чемпіонату Європи та звання найкращого боксеру світу незалежно від вагових категорій…. Все це належить одному боксеру, нашому сьогоднішньому імениннику  – ВАСИЛЮ ЛОМАЧЕНКО!

Страницы:
1 342 343 344 345 346 347 348 371