Бокс

ЧУ з боксу серед юнаків. Склад пар на 01.05.2014

22:55 | 30 апреля 2014

Попереду третій день змагань, який, ми впевнені, готує нові сюрпризи та яскраві перемоги. До Вашого перегляду склад пар на перше травня. Сподіваємось, що святковий день стане і святом боксу.

ЧУ з боксу серед юнаків. Результати другого дня змагань

21:55 | 30 апреля 2014

Другий день змагань добіг кінця і ми пропонуємо Вам ознайомитись з його результатами. Нагадаємо, Чемпіонат України серед юнаків проходить у Рівному, на базі ДЮСШ№ 4. Сьогодні бої проходили на двох рингах денної та вечірньої програм. Сонячна погода, чудовий настрій, теплий прийом - все це запропонували нам організатори змагань, а також можливість бути присутніми на цьому святі спорту.

Фотозвіт першого дня ЧУ з боксу серед юнаків

02:10 | 30 апреля 2014

Завершився перший день чемпіонату у Рівному. Він видався і видовищим, і хвилюючим водночас. Перший день сміливо можна назвати чи не найнасиченішим днем чемпіонату за своєю програмою: два ринги, денні та вечірні двобої, урочиста церемонія відкриття. Все це, та багато інших цікавинок Ви можете переглянути у нашому фотозвіті. 

ЧУ з боксу серед юнаків. Склад пар на 30.04.2014

00:55 | 30 апреля 2014

Отже другого змагального дня на рингах Чемпіонату України зустрінуться наступні учасники. Перебуваючи у вирі подій чемпіонату, ми раді повідомити, що настрій юних спортсменів піднесений: вони налаштовані лише на впевнені перемоги!  Вболівайте за своїх боксерів, вболівайте разом з ними - зараз їм як ніколи потрібна Ваша підтримка.  

Володимир Пляшечник: «Ми можемо мати свою електронну систему суддівства»

00:55 | 30 апреля 2014

Всім відомо, що окрім суто спортивної частини бокс складається ще з дуже багатьох аспектів, які, на перший погляд, непомітні. Одним з них є електронна система суддівства, яка зараз діє у всьому світі. Саме вона веде підрахунок рішень суддів, обирає з них потрібні результати, проводить жеребкування та багато чого іншого. Для того щоб краще зрозуміти, як вона функціонує  і хто цим займається ми поспілкувалися із спеціалістом по обслуговуванню електронної системи суддівства, інженером Федерації боксу України Володимиром Пляшечником.

ЧУ з боксу серед юнаків. Результати першого дня змагань

00:40 | 30 апреля 2014

Завершено перший змагальний день Чемпіонату України з боксу серед юнаків у Рівному. Для когось він став останнім на цьогорічному чемпіонаті, а хтось може святкувати перші успіхи і готуватися до подальшої напруженої боротьби. Ми пропонуємо Вам переглянути переможців, які вже завтра знову будуть доводити свою першість.

ЧУ з боксу серед юнаків. Склад пар на 29.04.2014

12:55 | 29 апреля 2014

Сьогодні у місті Рівному стартував Чемпіонат України серед юнаків, який проходить у ДЮСШ №4. Всього на чемпіонат приїхало 247 спортсменів з усієї України, які протягом 5-ти змагальніх днів будуть виборювати право називатися кращими в Україні у своєму віці. Пропонуємо до Вашої уваги склад пар на сьогодні, 29 квітня 2014.

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

12:55 | 28 апреля 2014

Сьогодні святкує День народження президент Херсонської Федерації боксу, віце-президент Федерації боксу України, член молодіжної комісії Європейської Конфедерації боксу, Голова комісії розвитку юнацького бкосу - Мангер Владислав Миколайович. 

Тарас Шелестюк: «Моя книга про те, як простий хлопець з Макіївки зміг підкорити найвищі вершини у боксі та через що йому вдалося пройти заради цього»

12:25 | 26 апреля 2014

Днями у Вінниці, у спортивному клубі «НОКАУТ», за ініціативи президента Федерації боксу України Володимира Продивуса, пройшла презентація авторської книги бронзового призера Олімпійських ігор, чемпіона світу, багатократного чемпіона України – Тараса Шелестюка. До Вінниці Тараса Шелестюк завітав зі своїм особистим тренером, Заслуженим тренером України Володимиром Вінніковим. Окрім того участь у прес-заході приймали: начальник міського спорткомітету Сергій Краєвський, голова обласної федерації боксу Олег Алекса, начальник облспортуправління Сергій Дідик, засновник спортивного клубу «Нокаут» Сергій Капуста та спортивний директор «Українських отаманів» Донатас Піскун.

Результат сьогодніншіх поєдинків ЧС серед юніорів

21:25 | 24 апреля 2014

Одна перемога, та одна поразка - результат сьогоднішіх виступів українських боксерів.

Олексій Токарчук переміг угорця Бернарда Барсоні з рахунком 3:0.

Віктор Петров поступився представнику збірної Росії Біберту Тюменову з рахунком 3:0 і став срібним призером Чемпіонату світу серед молоді 2014 року.

Нагадаємо, що на цьогорічній першості світу розігрувались олімпійські ліцензії. Отже у актив України сьогодні додалось ще дві путівкі на Молодіжні Олімпійські ігри в Китаї

Страницы:
1 329 330 331 332 333 334 335 371