Бокс

Вітаємо з Днем народження, чемпіоне!

15:25 | 05 мая 2014

Сьогодні святкує День народження Заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських Ігор у Лондоні, срібний призер чемпіонату світу 2011 року - Денис Берінчик! 

Своєю харизмою та надзвичайною відданістю улюбленій справі ти підкорив найвищі сходинки спортивних п'єдесталів світу та згуртував довкола себе багатотисячну армію шанувальників. Ти кожного дня відточуєш майстерність, проводячи години у тренувальних залах, та не перестаєш самовдосконалюватися розвиваючись духовно. Напевно, саме завдяки тандему професіоналізму та людяності ти і зумів пробитися на спортивний Олімп та вписати своє ім'я в історію! І найголовніше, не дивлячись ні на що ти залишаєся патріотом своєї держави, а кожен твій вихід на ринг яскраве тому підтвердження! 

Бажаємо здоров'я тобі, чемпіоне, удачі, завжди досягати поставлений цілей та ніколи не зупинятися на досягнутому! 

Лише вперед! Дякуємо за усе! Пишаємося тобою!

Переможці ЧУ з боксу серед юнаків

21:40 | 04 мая 2014

Завершився Чемпіонат України з боксу серед юнаків, який проходив у місті Рівному. Сьогодні щасливці, які своїм трудом та наполегливими тренуваннями змогли вибороти звання кращих, повезли додому золоті та срібні медалі. Останні новини зі змагань читайте вже незабаром на сайті ФБУ, а зараз пропонуємо Вам дізнатись хто ж переміг!

Розмови з майбутніми чемпіонами

22:55 | 03 мая 2014

Розпочавши на чемпіонаті в Умані гарну традицію спілкуватись із призерами змагань напередодні фіналів, ми, гуляючи рівненським зоопарком, розпитали хлопців як їм живеться в світі боксу, як вони починали свій, поки що не довгий, але, ми віримо, успішний шлях до спортивного Олімпу та як цей Олімп збираються підкорювати. Отже читайте бліц-опитування та щирі відповіді учасників!

ЧУ з боксу серед юнаків: фотозвіт вихідного дня

20:25 | 03 мая 2014

Третього квітня, напередодні фінальних двобоїв, видався вихідний день, у який учасники мали змогу насолодитися прогулянкою прекрасним Рівним та відвідати місцевий зоопарк, який входить у топ найкращих звіринців України. Готуючись до вирішальних поєдинків, спортсмени мали змогу відпочити та налаштуватись на впевнені перемоги. Переглянути фото з прогулянки можна тут.

Фотозвіт півфіналу ЧУ з боксу серед юнаків у м. Рівному

20:10 | 03 мая 2014

У півфіналі Чемпіонату України з боксу серед юнаків взяло участь 40 пар, які боксували на рингу ДЮСШ№ 4 міста Рівного. На жаль, з технічних причин фото денної програми є тимчасово недоступними. Пропонуємо Вам переглянути вечірню програму та нагородження бронзових призерів. А вже у неділю відбудуться фінальні поєдинки, які визначать кращих боксерів 2014 року у віці 13-14 років. 

ЧУ з боксу серед юнаків. Склад пар на 04.05.2014

17:10 | 03 мая 2014

Чемпіонат України з боксу серед юнаків дійшов до своєї кульмінації - фінальних двобоїв, які завтра пройдуть на рингу ДЮСШ№ 4, та визначать найскращих спортсменів цього року. Поєдинки почнуться об 11:00. Всього представлено 20 пар з різних регіонів України. Пропонуємо озанйомитись зі складом пар на четверте травня.

ЧУ з боксу серед юнаків. Результати півфінальних поєдинків

16:55 | 03 мая 2014

Стали відомими бронзові призери Чемпіонату України з боксу серед юнаків, який проходить у місті Рівному, а також фіналісти змагань. Вже завтра боксери вийдуть на ринг, щоб довести, що вони гідні носити високе і почесне звання чемпіонів України. Пропонуємо Вам ознайомитись із результатами півфінальних двобоїв.

Фотозвіт третього дня ЧУ з боксу серед юнаків у м. Рівному

20:25 | 01 мая 2014

Пропонуємо переглянути фотозвіт з третього дня змагань у Рівному. Все, що потрапило під приціл фотокамери на рингу та поза його межами.

ЧУ з боксу серед юнаків. Результати третього дня змагань

17:10 | 01 мая 2014

Завершився відбір до півфіналів Чемпіонату України серед юнаків, які відбудуться вже завтра у Рівному, а зараз ми пропонуємо ознайомитись з результатами сьогоднішніх двобоїв. Не зважаючи на те, що день видався коротким, а на кожному рингу боксувало лише по 10 пар, проте видовищних перемог вистачало. А вже завтра визначаться фіналісти змагань. Слідкуйте за перебігом Чемпіонату разом з ФБУ.

ЧУ з боксу серед юнаків. Склад пар на 02.05.2014

17:10 | 01 мая 2014

Найцікавіше на рингу м. Рівного тільки починається! А саме - півфінали. Вже відомі склади пар на завтра, з  якими Ви можете ознайомитись тут. На завтра заплановані денна та вечірня програми. Бої проходитиму на одному рингу та визначать фіналістів змагань.

Страницы:
1 328 329 330 331 332 333 334 371