Бокс

«Українські Отамани» виборюють історичну перемогу над «Кубинськими домадорес»

15:26 | 28 февраля 2016

27 лютого у Харкові «Українські отамани» зуміли створити, без перебільшення, одну з головних сенсацій цьогорічного розіграшу змагань Всесвітньої серії боксу. У переповненому Харківському Палаці спорту наша команда у драматичному протистоянні перемогла одну з найсильніших команд змагань – «Кубинських Домадорес».

Семеро українців пробилися до чвертьфіналів міжнародного турніру СТРАНДЖА-2016

14:11 | 25 февраля 2016

В ці дні Національна збірна України перебуває у Болгарії, де приймає участь у міжнародному боксерському турнірі класу «А» - СТРАНДЖА-2016, який приймає Софія.

«Українські Отамани» - «Кубинські Домадорес»: склади команд

08:41 | 25 февраля 2016

27 лютого, у приміщенні Харківського Палацу спорту (м. Харків, вул. Проспект Маршала Жукова, 2), відбудеться матчева зустріч четвертого кола шостого сезону Всесвітньої серії боксу між «Українськими Отаманами» та «Кубинськими Домадорес». 

В рамках майбутнього протистояння глядачі стануть свідками наступних поєдинків за участю: 

Вагова категорія 52 кг:
Максим Фатич «Українські Отамани» - Йосбані Веітіа Сото «Кубинські Домадорес»

Вагова категорія 60 кг: 
Віктор Славінський «Українські Отамани» - Лазаро Альварез Естрада «Кубинські Домадорес»

Вагова категорія 69 кг: 
Сергій Богачук «Українські Отамани» - Роніель Іглесіас Сатолонго «Кубинські Домадорес»

Вагова категорія 81 кг: 
Максим Коц «Українські Отамани» - Хуліо Сезар Ла Круз «Кубинські Домадорес»

Вагова категорія +91 кг: 
Ростислав Архипенко «Українські Отамани» - Леніер Перо Джустіз «Кубинські Домадорес»

Офіційна процедура зважування та прес-конференція відбудеться 26 лютого о 13:00 у торгівельному центрі «АВЕ ПЛАЗА» (м. Харків, вул. Сумська, 17). 

Продаж квитків здійснюється на сайті esport.in.ua, касах харківського Палацу спорту, театральних касах міста та на сайті internet-bilet.ua (тел. + 38-097-000-70-40)

Пряма трансляція матчевої зустрічі відбудеться на телеканалах UA: Перший і «Спорт-1». Початок о 19:00

Детальна інформація та акредитація: Олександр Подаваленко, тел.: 095-593-43-53

«Українські отамани» - «Кубинські домадорес»: битва на вагах

21:11 | 24 февраля 2016

26 лютого на четвертому поверсі торгівельного центру «АВЕ ПЛАЗА» (м. Харків, вул. Сумська, 10) пройде офіційна процедура зважування та прес-конференція учасників четвертого кола VI сезону Всесвітньої серії боксу: «Українських Отаманів» та «Кубинських Домадорес». Початок головного прес-заходу о 13:00. Вхід вільний.

Ігор Шевадзуцький: «Кубинців не треба перегравати. Їх треба бити!»

11:56 | 24 февраля 2016

Якщо говорити про минулорічні протистояння наших хлопців проти кубинців, то наша думка незмінна: Ігор якщо й не виграв бій на Кубі, так точно його не програв. П'ятий раунд, в який Ігор і його суперник Перо, увійшли при рівному співвідношенні залікових балів, повинен був вигравати саме Шевадзуцький. Втім, заключний раунд він таки виграв, тільки ось перемогу йому так і не дали.

Але, шкодувати про померлого нерозумно. Куди приємніше дивитися в майбутнє, якщо робити це впевнено і розуміючи - попереджений, значить, захищений.

Ігор, як оцінюєте шанси наших хлопців на перемогу?

Вони є і цілком реальні. Одне тільки шкода, що я не зможу допомогти нашим хлопцям. На жаль, травма не дозволяє вийти в ринг. Однак, упевнений, що ми все зможемо підтримати «Українських Отаманів» нашої енергією, яка і додасть їм сил і стійкості в протистоянні з «Кубинськими приборкувачами».

Чого, на Вашу думку, слід побоюватися «Отаманам»?

Найсильніша риса кубинців, на мою думку, - їх мотивація. З тим рівнем життя, в якому живуть і тренуються кубинські боксери, перемога допомагає їм отримати шматочок кращого життя, як для них, так і для їхніх близьких. В цьому і є найсильніша мотивація.

Але багато говорять про їх швидкісну роботу на ногах і в ударах, неймовірний технічний арсенал...

Їх стиль це розкутість і відчуття свободи, яке і дозволяє їм боксувати швидко і технічно. Почавши домінувати над суперником, вони вже не упустять свою перевагу і доведуть бій до перемоги. Вони отримують задоволення не тільки від перемоги в кожному епізоді і в поєдинку, але і від того, як вони цієї перемоги досягають.

І щоб їх перемогти треба...

Нав'язати їм свою гру. Свій темпо-ритм ведення поєдинку. І весь час бити, бити і бити. Вони звикли домінувати і цим користуються, але коли їм даєш конкретний бій, що називається кістка в кістку, вони просто ламаються.
Їх не треба перегравати. Їх треба бити, бити і ще раз бити.

Ваші слова вашим одноклубникам?

Щиро хочу побажати «Українським Отаманам» перемоги і красивих поєдинків. У кубинців нам буде складно виграти. Але не неможливо. Хлопці повинні вийти в ринг вільними від напруги і отримати задоволення від поєдинку. Тоді все у них вийде. І головне, що дивлячись на такий поєдинок, любителі боксу будуть отримувати задоволення. Тоді все буде класно.

Хлопці, тримаю за вас кулаки. Не відступати і не здаватися. Бити, бити і ще раз бити.

Зірки кіно, спорту та шоубізу висловили слова підтримки "Українським отаманам"

10:26 | 24 февраля 2016

Продаж квитків здійснюється на сайті esport.in.ua, касах харківського Палацу спорту, театральних касах міста та на сайті internet-bilet.ua (тел. +38-097-000-70-40)

Віктор Постол підтримав "Українських отаманів"

10:26 | 24 февраля 2016

Чемпіон світу серед професіоналів за найбільш престижною версією WBC Віктор Постол, висловив слова підтримки "Українським Отаманам" в матчі проти "Кубинських домадорес"

Саме Віктор Постол буде одним з головних зіркових гостей матчевої зустрічі 27 лютого. 

Нагадаємо, матчева зустріч між "Українськими отаманами" та "Кубинськими домадорес" відбудеться 27 лютого о 18:30 у Харківському Палаці спорту. 

Продаж квитків здійснюється на сайті esport.in.ua, касах харківського Палацу спорту, театральних касах міста та на сайті internet-bilet.ua (тел. +38-097-000-70-40)

Національна збірна розпочинає боротьбу на турнірі СТРАНДЖА 2016

17:41 | 23 февраля 2016

В ці дні Національна збірна України розпочинає боротьбу на міжнародному боксерському турнірі СТРАНДЖА-2016, який приймає Болгарія. Загалом турнір пройде з 23 по 27 лютого у Софії. Участь у змаганнях прийматимуть понад 200 учасників з 40 країн світу.

Продаж квитків на матчеву зустріч «Українських отаманів» проти «Кубинських домадорес» розпочато!

19:59 | 21 февраля 2016

27 лютого у Харкові відбудеться надпринципове матчеве протистояння в рамках четвертого кола шостого сезону Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Кубинськими домадорес». Саме за результатами майбутньої матчевої зустрічі визначиться проміжний лідер підгрупи «А». 

Страницы:
1 228 229 230 231 232 233 234 371