Впевнений поступ Єлістратової та відповідальний уїк-енд

11:50 | 20 октября 2018
Найсильніша триатлетка України впродовж останніх місяців, напевне, перебуває у своїй найкращій функціональній формі, тоді як наші молоді збірники готуються цими вихідними штурмувати міжнародні п’єдестали.

Найсильніша триатлетка України впродовж останніх місяців, напевне, перебуває у своїй найкращій функціональній формі, тоді як наші молоді збірники готуються цими вихідними штурмувати міжнародні п’єдестали.

Про відмінні кондиції житомирянки як ніщо інше свідчать її стабільно високі результати на міжнародній арені! Минулого тижня Юлія Єлістратова зупинилася менш ніж за півкроку від п’єдесталу пошани на етапі Кубка світу. В американському місті Сарасота українка посіла високе четверте місце, при цьому показала на фініші рівний час зі срібною та бронзовою призерками, і лише однією секундою (!) поступилася переможниці змагань Рені Томлін (США). За традицією, Юля продемонструвала феноменальну швидкість на бігові, видавши на-гора найкращий час серед усіх учасниць у цьому компоненті. І це при наявності на змаганнях в Сарастоті цілої низки справжніх титанів світового триатлону!

Нагадаємо, в своєму послужному спискові Юлія Єлістратова вже має п’ять медалей з етапів Кубка світу – дві золоті та три бронзових. А цього сезону українка цілком заслужено володіє статусом однієї з найшвидших триатлеток планети на біговому сегменті, що в тому числі дозволяє їй триматися в межах ТОП-50 олімпійського рейтингу.

Цими вихідними на дистанцію також вийдуть чимало українських спортсменів різних вікових груп. Так, в ізраїльському місті Ейлат відбудеться молодіжний чемпіонат Європи, де під прапорами України виступатимуть Сергій Костенко, Дмитро Шабанов, Максим Анзін, Софія Прийма та Марина Соколова. Крім особистого заліку, наші спортсмени в складі збірної України також виступлять і на молодіжному чемпіонаті Європи в змішаних естафетах. Ну а впродовж усього тижня іспанська Ібіца прийматиме чемпіонат Європи з неолімпійських видів триатлону! На континентальній першості з дуатлону серед юніорів на старт вийде зокрема і наш Віталій Воронцов.

Источник
Триатлон 12:05 | 31 января 2019 У Києві стартував сезон «Дитячої Триатлонної Ліги» Триатлон 12:05 | 31 января 2019 У Києві стартував сезон «Дитячої Триатлонної Ліги» Триатлон 13:50 | 24 января 2019 Георгій Драгулян: «На Кавказі – відмінна «кримська» погода для збору!» Триатлон 07:05 | 18 января 2019 Сергій Лисов: «Першочергове завдання на збір – велопідготовка» Триатлон 09:50 | 13 января 2019 Едуард Панарін: «До сезону збірна готуватиметься в Туреччині та Грузії» Триатлон 18:05 | 12 декабря 2018 Юлія Єлістратова: «Успішний сезон-2018 – для мене це закономірність» Триатлон 22:50 | 11 декабря 2018 Історія триатлону Триатлон 12:05 | 22 ноября 2018 Цвєтков: «Мені 37 – та я відчуваю в собі сили боротися та перемагати» Триатлон 11:05 | 18 ноября 2018 Данило Сапунов здобуває історичну перемогу на IRONMAN Malaysia! Триатлон 11:05 | 18 ноября 2018 Данило Сапунов здобуває історичну перемогу на IRONMAN Malaysia!