Львівщина відзначила кращу спортсменку січня – санкарку Олену Стецків

11:11 | 01 февраля 2018

31 січня у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбулося урочисте відзначення найкращого спортсмена та тренера Львівщини за підсумками січня 2018 року.

В урочистостях брали участь представники влади, депутатського корпусу, члени колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, члени виконкому відділення НОК України у Львівській області, керівники обласних федерацій з видів спорту, представники спортивної громадськості Львівщини, компаній-партнерів відділення та численні журналістів  

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило лауреатом спортивного січня регіону майстра спорту України з санного спорту, представницю обласної школи вищої спортивної майстерності та фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Олену Стецків.

Це визнання Олена здобула завдяки найкращому у складі національної збірної команди України виступу в цьогорічному чемпіонаті Європи та на IХ етапі Кубка світу з санного спорту (26-28 січня 2018 року, Сігулда, Латвія), де вона посіла 7 місце в командних змаганнях й фінішувала 16-ю в особистому заліку чемпіонату Європи й була 8-ю в командних змаганнях етапу Кубка світу, й відтак вдруге у своїй спортивні кар’єрі представлятиме Львівщину на чергових зимових Олімпійських Іграх.

Почесну нагороду найкращій спортсменці області вручив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. «Бажаю, щоб ця перемога стала мотивацією для нових, ще більших досягнень. Вірю, що результатом сили і наснаги, праці тренерів і праці нашої представниці Львівщини, стануть Олімпійські медалі», - зазначив керманич ОДА.

Найкраща спортсменка січня 2018 року Олена Стецків розповіла, що нагорода для неї є стимулом для подальших перемог.

«Дуже дякую за цю нагороду, що було неочікувано для мене. Ми будемо старатися показувати кращі результати. Вболівайте за нас на Олімпійських іграх», - наголосила Олена Стецків. 

Источник