Бокс

Матч ВСБ «Українські Отамани» проти «Команди Німеччини» перенесено

11:10 | 29 января 2014

Матчеву зустріч «Українських Отаманів» проти «Команди Німеччини», яка мала відбутися 31 січня у рамках сьомого кола Всесвітньої Серії Боксу (WSB) на арені столичного Палацу спорту, буде перенесено. Про це повідомив у вівторок, 28 січня, генеральний директор Всесвітньої Серії боксу Карім Бузіді.

Результати ЧУ з боксу серед молоді у Харкові

17:10 | 26 января 2014

До вашої уваги найсильніші молоді боксери України, з яких буде формуватися кістяк збірної країни серед молоді та команда, яка буде представляти Україну на Чемпіонаті світу 2014 року. 

Пропонуємо ознайомитись з результатами та фотозвітом фіналу, а також графіком Чемпіонату України з боксу серед молоді у Харкові.

Валерій Хлистов: «Ми не очікували такої масовості на чемпіонаті»

11:55 | 26 января 2014

Головний тренер юніорської збірної з боксу України Валерій Хлистов, який зараз присутній на Першості країни серед молоді у Харкові, розповів про свої враження від виступу його підопічних, які цього року перейшли у молодіжну вікову групу, а також про те, як проходитиме відбір на молодіжні Олімпійські ігри у Китаї.

Єгор Плевако: "Колись я теж думав, що маю прекрасну майстерність"

22:25 | 25 января 2014

Боксер БК "Українські отамани" Єгор Плевако сьогодні відвідав Чемпіонат України серед молоді у Харкові. Про те, які емоції у нього викликала Першість країни він розповів нам. 

- Єгор, ти ще сам не так давно боксував у молодіжній віковій групі, що відчуваєш зараз, дивлячись на цих хлопців?

- Ностальгію, вже пройшло, наче, чотири роки, як я перейшов у дорослу віковіу групу, але пам'ятаю молодіжку так, ніби я ще вчора був у серед них. 

- Як оціниш рівень боксерів?


- Мені подобається, є багато перспективних хлопців. Ще декілька років і може вирости гідна заміна старшому поколінню. Пам'ятаю, я у їх віці вважав себе вже майстером боксу з прекрасною технікою. А коли недавно передивлявся відео моїх боїв, зрозумів, яким я тоді ще був зеленим. Правду кажуть: "Практика робить з новачка майстра". 

- Мабуть, вже не звично дивитися бої боксерів у шоломах? 

- Та ні, нормально. Я взагалі не бачу якоїсь принципової різниці. І так, і так бокс може бути видовищним. Сам я досі не звик боксувати без захисту, кожен раз як вихожу на ринг, почуваю себе незвично без нього. Так що, якби шоломи повернули, я б не засмутився, голова цілішою була б.

- У тебе зараз перерва між боями WSB? 

- Так, відпустили додому в Харків. А тут як раз чемпіонат. Дай, думаю, повболіваю за своїх, коли є така нагода. 

- Коли повертаєшься назад у Київ?

- Перед матчем з Італією, поки що буду тренуватися вдома. Я вже скучив за рідними стінами.

Склад пар фіналу ЧУ серед молоді

21:25 | 25 января 2014

Пропонуємо ознайомитися зі складом пар та ііменами тих, хто завтра вийде в ринг, доводити, що він найсильніший боксер України у своїй категорії. 

Не забувайте, що за три місяці хтось з цих боксерів має захищати честь та гідність України на міжнародній арені. 

Наскілько вправно вони боксують можна буде побачити на власні очі у легкоатлетичному манежі стадіону "ХТЗ", який знаходиться за адресою м. Харків, просп. Московський 244/1, або в прямій трансляції за цим посиланням.

Змагання та трансляція почнуться завтра об 11:00. 

Будьте одним з тих, хто спостерігає зародження нового покоління зіркових боксерів з його витоків.

Результати півфіналу ЧУ серед молоді 2014

21:11 | 25 января 2014

Сьогодні на Чемпіонаті України з боксу серед молоді у Харкові визначилися бронзові медалісти та головні перетенденти на золото Першості країни 2014 року. 

Нагадаємо, що зараз вирішується, хто буде представляти Україну на Чемпіонаті світу серед молоді 2014 та молодіжних Олімпійських іграх в Китаї. 

До вашої уваги результати та фотозвіт сьогоднішнього змагального дня.

Старт півфіналу ЧУ серед молоді перенесено

11:55 | 25 января 2014

Змінено розклад поєдинків сьогоднішнього змагального дня Чемпіонату України з боксу серед молоді у Харкові. 

Валерій Хлистов: «Ми не очікували такого напливу на чемпіонат»

11:25 | 25 января 2014

Головний тренер юніорської збірної з боксу України Валерій Хлистов, який зараз присутній на Першості країни серед молоді у Харкові, розповів про свої враження від виступу його підопічних, які цього року перейшли у молодіжну вікову групу, а також про те, як проходитиме відбір на молодіжні Олімпійські ігри у Китаї.

Склад пар на півіфінал ЧУ серед молоді

11:55 | 24 января 2014

До вашої уваги склад пар та імена найсильніших боксерів Чемпіонату України з боксу серед молоді у Харкові, які продовжують боротьбу за звання "чемпіона".

У ринг вони вийдуть вже завтра о 12:00, щоб визначити головних претендетнів на золото. З цього ж моменту усі бої Першості країни 2014 будуть транслюватися за цим посиланням.

Нагадаймо, що за результатами цього чемпіонату буде відібрана команда, яка буде представляти Україну на чемпіонаті світу та молодіжних Олімпійських іграх.

Результати чвертьфіналу ЧУ серед молоді

22:25 | 23 января 2014

Стали відомі імена медалістів цьогорічного Чемпіонату України з боксу серед молоді, який зараз проходить у Харкові.

Пройшовши чвертьфінал, молоді боксери гарантували собі як мінімум бронозову нагороду першості країни, можливість потрапити у збірну й представляти України на чемпіонаті світу, на якому будуть розігруватися ліцензії на молодіжні Олімпійські ігри 2014 року.

Цікаво, що більшість титулованих спорсменів, які багато чого досягли у юніорській віковій групі і зараз перейшли у молодіжний бокс, на цьому чемпіонаті також показують високий результат.

"Це закономірний результат, - коментує головний тренер юніорської збірної України з боксу Валерій Хлистов. - Хлопці, які проходили молодшу збірну, завжди були сильніші за тих, хто тренувався сам. У них за плечима більше бойової практики, збори у різних куточках України та світу та увага багатьох тренерів. Тим паче у цих хлопців, вони пройшли не одні серйозні світові змагання".

До вашої уваги результати сьогоднішніх відбіркових боїв на півфінал Першості України в Харкові (ранкова програма/вечірня програма) та фотозвіт сьогоднішнього змагального дня (ранкова програма/вечірня програма)

*** 
Нагадаємо, що завтра у боксерів день відпочинку. Півфінальні бої почнуться о 12:00 в суботу 25.01, пряму трансляцію яких можна буде переглянути за цим посиланням:stream.maxnet.ua

Страницы:
1 351 352 353 354 355 356 357 371