Бокс

Геворг Манукян отримав відзнаку НОК України

14:26 | 18 декабря 2015

Сьогодні в Олімпійському домі вшанували найкращих спортсменів та тренерів останніх спортивних місяців.

Свої заслужені нагороди: грошові премії, дипломи та пам'ятні статуетки отримали найкращий спортсмен жовтня боксер Геворг Манукян та його особистий наставник Олександр Поліщук та лауреати спортивного листопада – гімнаст Олег Верняєв та його тренер Геннадій Сартинський.

В жовтні в катарській Досі на світовій першості з боксу наш Геворг Манукян в ваговій категорії 91 кг здобув бронзову нагороду. Саме за цей здобуток боксер вперше отримав високе визнання НОК.

«На шляху до цієї нагороди він здолав дуже потужних суперників. Ми чудово пам'ятаємо вдалий виступ Геворга на історичних Євроіграх-2015 в Баку, де він здобув «срібло». Нам дуже приємно бачити високу майстерність та постійний прогрес Геворга, які він невтомно демонструє на найпрестижніших стартах», - сказав під час нагородження президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Він відзначив, що в медальній колекції і Геворга, і Олега є нагороди світових та європейських змагань і не вистачає лише олімпійської нагороди, яку вони мріють здобути в Ріо. Тож, головний олімпієць країни побажав, щоб ці мрії здійснились в 2016 році.

Сергій Бубка висловив щирі слова вдячності наставникам хлопців, подякувавши Олександру Поліщуку та Геннадію Людвиговичу за вагомий внесок у розвиток українського спорту.

Президент НОК подякував президенту Федерації боксу України Володимиру Продивусу та привітав новообраного президента Української федерації гімнастики Олександра Сухомлина з обранням на таку високу посаду, висловивши сподівання, що під його керівництвом славні традиції вітчизняної спортивної гімнастики будуть продовжені та примножені.

Лауреати спортивних місяців подякували Національному олімпійському комітету за постійну підтримку й відзначили, що налаштовані продовжувати плідну підготовку до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.

ЧУ 2015 юніори: результати попередніх поєдинків та склад пар на 18 грудня

14:26 | 18 декабря 2015

До вашої уваги пропонується ознаомитись з результатами поєдинків Чемпіонату України з боксу серед юніорів за 17 грудня та склад пар на сьгоднішній змагальний день. 

Нагадаємо, Національная першість з боксу серед юніорів проходить в Одесі.

Геворг Манукян – найкращий боксер року за версією ФБУ

18:41 | 17 декабря 2015

Починаючи з цього року Федерація боксу України започатковує нову церемонію нагородження найкращих своїх представників.

Волевая победная заявка "Локомотива". Кубок Вызова. 1/16 финала

10:56 | 17 декабря 2015 Первые матчи   Чемпион Украины харьковский «Локомотив», как известно, волею судьбы вынужден проводить все свои матчи серии плей-офф континентальных баталий на площадках соперников.

НОК України нагородить Геворга Манукяна відзнакою "Найкращий спортсмен місяця"

10:26 | 17 декабря 2015

Національний олімпійський комітет України запрошує Вас на прес-конференцію, присвячену нагородженню найкращих спортсменів жовтня і листопада: бронзового призера чемпіона cвіту з боксу Геворга МАНУКЯНА та срібного призера чемпіонату світу зі спортивної гімнастики Олега ВЕРНЯЄВА, а також їх наставників – Олександра ПОЛІЩУКА та Геннадія САРТИНСЬКОГО.

Песни о звездах, звезды на стеле и... шейх в мантии

10:11 | 17 декабря 2015 Два дня торжеств, посвященных 25-летию Национального олимпийского комитета Украины, оказались насыщенными и нестандартными.

Чемпіонат України з боксу серед юніорів 2015

10:10 | 17 декабря 2015

В ці дні у Одесі проходить Чемпіонат України з боксу серед юніорів. До вашої уваги пропонується ознайомитись з графіками змагань, результатами першого змагального дня та складом пар на 17 грудня.

Митрофанов здобуває перемогу у проекті APB

14:11 | 14 декабря 2015

12 грудня у столичному Палаці спорту, в рамках боксерського шоу від компанії K2 Promotions, українські боксери Дмитро Митрофанов та В’ячеслав Кісліцин провели чергові поєдинки в рамках проекту AIBA Pro Boxing.

Георгію Ложкіну - 80 РОКІВ!

21:11 | 13 декабря 2015

Георгію Ложкіну - 80 РОКІВ!

Митрофанов та Кісліцин пройшли офіційну процедуру зважування напередодні поєдинків AIBA Pro Boxing

16:11 | 11 декабря 2015

12 грудня, в рамках вечора боксу промоутерської компанії K2, у столичному Палаці спорту відбудуться також бої проекту  AIBA Pro Boxing. В андеркарті головного поєдинку вечора між Олександром Усиком та Педро Родрігесом, свої чергові бої у проекті APB проведуть Дмитро Митрофанов (вагова категорія 75 кг) та В’ячеслав Кісліцин (вагова категорія 64 кг). 

Страницы:
1 236 237 238 239 240 241 242 371