Баскетбол

Топ-5 моментів тижня Суперліги Фаворит Спорт (14 - 20 березня)

19:55 | 22 марта 2016

Дивіться відео найкращих моментів матчів Суперліги Фаворит Спорт 14 - 20 березня.

Володимир Холопов: коли працюєш з жінками, маєш бути готовим до змін

19:25 | 22 марта 2016

Головний тренер національної жіночої збірної України Володимир Холопов, який народився у День весняного рівнодення 21 березня, вперше відзначив свій день народження у новому статусі. Він наставник (затверджено у вересні 2015-го – ред.) головної жіночої команди України.

ВОЛИНЬБАСКЕТ-WOG – ДИНАМО: онлайн відеотрансляція матчу Суперліги Фаворит Спорт

17:40 | 22 марта 2016

У Луцьку Волиньбаскет-WOG зустрінеться з київським Динамо у матчі Суперліги Фаворит Спорт. Початок о 19:00.

Команди школярів зіграли на Спартакіаді в Луцьку: фотогалерея

17:40 | 22 марта 2016

У Луцьку відбулася X Спартакіада серед обласних ліцеїв та шкіл-інтернатів. 

У Луцьку відбулася Шкільна спартакіада

17:10 | 22 марта 2016

Баскетбольним життям Волині  цікавляться не лише мешканці Луцька й Волині, а й уся спортивна  громадськість України. І це не випадково, адже єдиний місцевий  професійний клуб "Волиньбаскет" є справжнім пілігримом, що несе культуру своєї гри далеко за межі рідного краю.

Федерація баскетболу Волинської області не обмежується підтримкою дорослої команди, а також опікується розвитком дитячо-юнацького баскетболу, постійно працює над вихованням власного місцевого баскетбольного покоління.

Упродовж останніх років у Луцьку регулярно проводяться традиційні міжнародні юнацькі турніри, а юні волинські баскетболісти  вже мають  досвід виступів у Всеукраїнській юнацькій  баскетбольній лізі. Також ФБВО організовує та проводить майстер-класи за участі гравців та тренерів команди Суперліги Фаворит Спорт, дитячих тренерів з Польщі та США, а це є неабияким стимулом для дітлахів. Причому такі тренінги проводяться не тільки в Луцьку, а й інших  містах та селищах  Волинської області. Тому такими святковими оказіями Федерація баскетболу Волинської області  не тільки популяризує гру, а й підіймає авторитет баскетболу у волинському краї на якісно новий рівень.

Приємно зазначити, що особливо вдало налагоджена співпраця з Волинським обласним ліцеєм-інтернатом з посиленою військово-фізичною підготовкою. У даному навчальному закладі неабияка увага приділяється розвитку  юних спортсменів-баскетболістів. До слова, вихованці ліцею – найактивніші вболівальники  Чемпіонату Суперліги Фаворит Спорт, що завзято підтримують виступи гравців на місцевому майданчику.

Так, 19 – 20 березня  на базі ліцею відбулася   X  ювілейна спартакіада серед обласних ліцеїв та шкіл-інтернатів (баскетбол, юнаки, середні та старші класи), в якій взяли участь 6 команд.
Приємно, що  авторитет баскетболу на Волині завдяки зусиллям ФБВО невпинно зростає. Щороку  збільшується кількість залучених до систематичних тренувань дітей та підлітків. Ось і ці змагання показали  якісну  підготовку команд до спартакіади. Усі бажаючі мали змогу спостерігати  цікаву, напружену конкурентну боротьбу. Тож минулі вихідні перетворилися для учасників заходу на справжнє баскетбольне свято, в якому кожна команда виділялася видовищністю та недитячим азартом. Звісно, особлива увага була прикута до гравців команди господарів майданчика.

Перемігши всіх суперників, перше місце виборола команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Друге та третє місця посіли команди Володимир-Волинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки" та Маяківського НВК "Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – лінгвістичний ліцей".

Переможця та призерів змагань нагороджено кубком та дипломами відповідних ступенів Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України. 

Досягнення учнів ВОЛзПВФП у сфері баскетболу можна назвати уже стабільними. Протягом останніх років вони доводять свій авторитет на змаганнях різного рівня. Нагадуємо, що саме команда цього ліцею минулоріч у 2015році   стала чемпіоном  Всеукраїнської   Шкільної  Баскетбольної Ліги ( 3 х 3).

Завдяки подібним змаганням престиж баскетболу як виду спорту на Волині значно збільшився.

Додамо, що за сприяння ФБВО  широко розповсюджується інформація для зацікавлених  щодо проведення відбору спортивно обдарованих дітей міста,  тренерами команди Суперліги проводяться відкриті тренувальні заняття для усіх бажаючих. Тож сподіваємося, що невдовзі Волинь яскраво засяє власними талантами на баскетбольній карті України.

Володимир Драбіковський: у нас буде сильний Чемпіонат

15:55 | 22 марта 2016

22 березня Генеральному Секретарю ФБУ Володимиру Драбіковському виповнилося 57! Наприкінці першого місяця весни природа готується до свого пробудження, а люди навесні живуть очікуваннями на краще. У баскетболі весна – кульмінація сезону. Яким він вийшов і до яких очікувань готуватися прихильникам українського баскетболу?

Під час теракту в Бельгії ледь не загинула баскетбольна команда

15:25 | 22 марта 2016

Бельгійській баскетбольній команді Антверп пощастило не постраждати під час теракту в аеропорту Брюсселя. Два вибухи пролунали на тому місці, де за 15 хвилин були гравці з персоналом. Антверп вирушав на матч 1/4 Кубка Європи ФІБА проти італійської Варезе.

Названо місце проведення Матчу всіх зірок НБА 2018 року

14:10 | 22 марта 2016

Матч всіх зірок НБА 2018 року відбудеться в Лос-Анджелесі. Офіційне оголошення про це очікується найближчим часом, інформує usatoday.com.

ФІБА погрожує жорсткими покараннями за співпрацю з Євролігою

13:11 | 22 марта 2016

ФІБА-Європа погрожую національним асоціаціям жорсткими санкціями за участь клубів у клубних турнірах Євроліги.

Найкращі моменти матчів НБА 22 березня: відео

12:14 | 22 марта 2016

Команди НБА зіграли 22 березня чергові матчі регулярного чемпіонату.

Страницы:
1 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1975