Волейбол

Суперліга (чоловіки). Став відомий розклад першого фінального туру

14:26 | 23 марта 2015

Як відомо, 26 березня на майданчику харківської «Юракадемії», яка є господаркою першого туру вирішальних ігор за медалі чемпіонату країни серед команд Суперліги. Сьогодні став відомий розклад змагань.

Юрію Філіпову – 45 років!

12:25 | 22 марта 2015

22 березня свій день народження святкує головний тренер волейбольного клубу «Локомотив» (Харків), багаторазовий чемпіон України та багаторазовий володар Кубку України (як гравець і як тренер), чемпіон світу та чемпіон Європи у складі молодіжної збірної СРСР, володар Кубку європейських топ-команд 2004 року, майстер спорту міжнародного класу Юрій ФІЛІПОВ. Йому виповнюється 45 років!

Суперліга (жінки). Регулярний чемпіонат завершено

20:55 | 21 марта 2015

Перемогою рівненської «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» на чернігівським «Педуніверситетом-ШВСМ» в перенесеному матчі 12-го туру завершився перший етап чемпіонату України. Підопічні Валерія Пархоменка завдяки цій звитязі фінішували шостими, випередивши вінницький «Білозгар-Медуніверситет» на одне очко. 

Пам’яті Олександра Бібера. Співчуття від президента ЄКВ та волейбольної громади

20:10 | 20 марта 2015

Волейбольна родина продовжує перебувати у скорботі у зв’язку з передчасною втратою одного з кращих її представників -- першого віце-президента Федерації волейболу України, голови Директорату ФВУ Олександра Бібера.

Суперліга (жінки). «Педуніверситет-ШВСМ» здобув першу перемогу

18:10 | 20 марта 2015

Чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ» в передостанньому матчі першого етапу нарешті здобув свою першу перемогу. Підопічні Володимира Жули в Чернігові в одному з перенесених матчів 12-го туру в п’яти партіях взяли верх на рівненською «Регіною-МЕГУ-ОШВСМ».

Вища ліга. Підсумки 1-го етапу. «Бахмут» (Артемівськ)

11:55 | 20 марта 2015

Останньою командою вищої ліги, яка потрапила в наш об’єктив напередодні старту фінальної частини змагань, став артемівський «Бахмут» -- вищоліговий новачок з Донецької області. Підопічним Олександра Мирного треба віддати належне: незважаючи на те, що жодного матчу вони не провели у рідних стінах (причини – зрозумілі), вони не бідкаються на обставини. Вже сама участь цього колективу у чемпіонаті викликає повагу. До речі, на відміну від деяких інших клубів, артемівці знайшли в собі сили заявитися і на фінальний етап, в якому боротимуться за 5—7 місця.

Пішов з життя Олександр Бібер…

12:41 | 19 марта 2015

Федерація волейболу України з безмежною скорботою повідомляє, що сьогодні вранці, 19 березня, на 68­-му році життя раптово та передчасно помер Олександр Михайлович БІБЕР – перший віце-президент ФВУ, голова Директорату ФВУ, член Національного олімпійського комітету України, директор дитячо-юнацької спортивної школи «Автомобіліст» (місто Львів).

Вища ліга. Підсумки 1-го етапу. «Дніпро» (Дніпропетровськ)

12:10 | 19 марта 2015

Сьогодні ми не лише завершуємо підбивати підсумки I етапу вищої ліги, але й перекидуємо уявний місток до фінального раунду цього дивізіону, який стартує у п’ятницю. В нашому об’єктиві – дніпропетровський «Дніпро», який вневнено виграв змагання у групі «Б» і є одним з головних кандидатів на малі золоті нагороди чемпіонату України. Слово – головному тренеру колективу Віталію СТАДНІКОВУ.

Страницы:
1 178 179 180 181 182 183 184 256
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события