Ужгородські "Карпати" проводять НТЗ на Драгобраті

07:25 | 12 августа 2014

Продовжуються тренувальні збори на Драгобраті, де ужгородські "Карпати" обливаючись сьомим потом на тренуванні для того, щоб скласти конкуренцію європейським колективам у боротьбі за Кубок ЄГФ та вибороти золото чемпіонату України.



Зі слів головного тренера та спостерігаючи за тренувальним процесом стає зрозуміло, що дівчата знаходяться в чудовій фізичній формі, а завдяки кліматичним умовам, дівчата краще себе почувають. Зокрема покращився сон, який для професійних спортсменок є одним із основих факторів відновлення.

Головний тренер ГК "Карпат", Валерій Войналович: - Наші збори триватимуть до 15 серпня, за цей час ми плануєм покращити загальну фізичну підготовку спортсменок, а вже після повернення до рідного спортзалу головним акцентом на тренуваннях буду тактична підготовка. Також, ми маємо змогу переглянути матчі нашого найближчого конкурента в Кубку ЄГФ, лондонської "Олімпії", та розбираєм до дрібниць матчі українського чемпіонату минулого сезону, щоб уникнути старих помилок. Щодо ігрової практики, то ми отримали пропозицію від клубу з Нового Сончу (Польща), про проведення товариського турніру, в якому за попередніми підрахунками буде від 6 до 8 команд. Дата проведення з 24 по 26 серпня. Також чекаємо проведення звітно-виборчого конгресу 6 вересня, після якого стане відомо долю чемпіонату України. Асистент головного тренера ГК "Карпати", Андрій Хім"як: - Проведення НТЗ, на висоті вище 1400 метрів, дозволяє дівчатам не тільки покращити фізичну форму, а ще й оздоровитися, оскільки особливість розташування готелю дозволяє вдосталь насолодитися лісовими ягодами та загартуватися, за допомогою гірських джерел. Тренувальні збори будуть проводитись за системою 4+1, де дівчата після 4-ох тренувальних днів матимуть день на відновленя. Також, тренерський штаб подбав про те, щоб гандболістки проводили відпочинок активніше, наприклад грою в бадминтон та проведення турнірів, між спортсемнками, з шахів. На НТЗ ми запросили трьох вихованок Ужгородської ОблДЮСШ, які тренуються в повному обсязі разом з "карпатівками", і зможуть, в перспективі, отримати шанс себе проявити граючи за рідну команду. Прес-служба ГК "Карпати"
Источник