Повідомлення Федерації гандболу України для гандбольної громадськості

08:10 | 07 апреля 2014

 

 

 

 

У зв"язку з поширенням у ЗМІ інформації щодо призначення президентом ФГУ Мельника Андрія Анатолійовича на так званій "звітно-виборчій конференції ФГУ", організованої "ініціативною групою гандбольної громадськості" 5 квітня 2014 року, Федерація гандболу України повідомляє наступне:

1. Федерація гандболу України, відповідно до рішення Президії ФГУ від 1 квітня 2014 року, призначила дату проведення звітно-виборчого Конгресу ФГУ на 6 вересня 2014 року.

2. "Звітно-виборча конференція", що пройшла 5 квітня 2014 року під патронатом так званої "ініціативної групи гандбольної громадськості" та була спрямована на розкол українського гандболу, а також на підрив іміджу Федерації гандболу України, містила в собі грубі порушення в частині наявності кворуму (більшість делегатів з правом голосу не мали відповідних на те повноважень від обласних федерацій гандболу, які є колективними членами ФГУ), є нелегітимною, а її результати (підсумки) - недійсними.

3. Нинішній склад усіх підрозділів Федерації гандболу України є легітимним до дати проведення звітно-виборчого конгресу ФГУ - 6 вересня 2014 року.

4. Федерація гандболу України працює у штатному режимі.

5. Усі ігри чемпіонату України з гандболу сезону 2013р. – 2014р. проходять за розкладом.

Просимо Вас не піддаватися дезінформації, що поширюється в деяких ЗМІ, а ознайомлюватися з позицією Федерації гандболу України на її сайті.

ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ

Источник