"Карпати" провели товариський матч в Михайловцях

11:55 | 20 марта 2014

Вчора, 19 березня, гандбольний клуб "Карпати" Ужгород в Словаччині провів товариський матч з командою, яка зараз очолює турнірну таблицю внутрішного чемпіонату, "Ювентою" з Михайловців.


 

 

Розпочали карпатівки невдало, за що і отримали три "сухі" м"ячі, але вже на сьомій хвилині змогли вийти вперед (3:4). Далі "Ювента" перехопила ініціативу, а "ужгородки" знову були змушені наздоганяти суперниць (8:5). На 16-й хвилині словацька команда вже почувала себе набагато впевненіше (11:7), але кінцівку першого тайму провалили, чим і скористались "Карпати". Перша половина гри завершилась з мінімальною перевагою господарок - 16:15.

Розпочався другий тайм з рівної гри, команди обмінювались голами, але вже на 40-й хвилині, команда Яна Пачки, зуміла піти у відрив (21:19). На 44-й хвилині "Карпати" знову скоротили відставання в один м"яч (22:21), і це була найкраща можливість переломити хід гри. Далі дівчата з Михайловців продовжували свої контратаки, які дали свій результат дуже швидко (28:26). На цьому "Ювента" не зупинилась і зуміла забити ще 4 м"ячі. Завершився поєдинок з рахунком 32:26. Борис Петровський (головний тренер ГК "Карпати"): - Ця гра для нас зараз дуже важлива, тому що чемпіонат України зараз призупинений і нам бракує ігрової практики. "Ювента" дуже хороший суперник, і думаю, що цього року ви переможете в чемпіонаті. "Ювента" - "Карпати" 32:26 (16:15) "Ювента": Zykova, Medve
Источник